Profimedia, Insight Media
Sreća u obitelji

Stiže prinova! Supruga Michaela Phelpsa ponovno je trudna

Sportaš, bivša misica i sinčić sretnu su vijest najavili na svojim Instagram profilima - njihova će obitelj uskoro postati četveročlana.

"Broj 2 je na putu! Jako smo uzbuđeni! Pitamo se je li curica ili dečko?" tako je Michael Phelps (32) na svojem Instagramu najavio da sa suprugom Nicole Phelps čeka drugo dijete. A istu je fotografiju podijelila i 32-godišnja trudnica.

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

No, obožavatelji su se "rastopili" fotografijom objavljenom na Instagram profilu njihova jednogodišnjeg sinčića Boomera - dječak pozira s osmijehom od uha do uha, a u kadru se nalazi i pozitivan test za trudnoću. Tročlana obitelj jako je uzbuđena oko dolaska novog člana, a bivša Miss Kalifornije nedavno je, za američke medije, izjavila kako priželjkuje djevojčicu.

Da planiraju proširiti obitelj dao je naslutiti i najtrofejniji olimpijac u povijesti koji svoje dane u mirovini provodi uživajući sa sinom. Dječak je rođen u svibnju 2016. godine, a ubrzo nakon toga, novopečeni roditelji su na privatnoj ceremoniji uplovili u bračnu luku. U listopadu iste godine su, pak, organizirali slavlje u meksičkom gradiću Cabo San Lucas.

LOS ANGELES, CA July 13- Nicole Johnson, Michael Phelps, At Nickelodeon Kids Choice Sports Awards 2017 at The Pauley Pavilion, California on July 13, 2017., Image: 341827134, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media

Linker
20. travanj 2024 17:26