Instagram
TREĆA SREĆA

Stiže prinova! Klan Kardashian u sretnom iščekivanju još jednog člana

Prema pisanju stranih medija, Kim Kardashian i Kanye West očekuju treće dijete koje bi se trebalo roditi u siječnju 2018. No, ovog su se puta odlučili potražiti pomoć surogat majke, jer je posljednja Kimina trudnoća bila izrazito rizična.

Surogat majci koju je slavni par angažirao putem agencije ovo navodno nije prva trudnoća pod tim okolnostima. Žena koja će roditi njihovo dijete, prema pisanju stranih medija, dolazi iz San Diega te je u kasnim 20-im godinama. Da bi se podvrgnula ovom tretmanu, mora odgovarati mnogim kriterijima i poštovati razna pravila kako bi sebi i djetetu osigurala zdravu trudnoću.

Razumljivo, ne smije piti ni pušiti, bojiti kosu, a isto tako za vrijeme trudnoće ne smije se koristiti saunom, jacuzzijem, pa ni jesti sirovu ribu ili se pak dovoditi u opasnost zaraze toksoplazmozom, parazitom koju prenose mačke, a koji je izuzetno opasan za trudnice.

Za surogat majku su se odlučili jer je 36-godišnja Kim u posljednjoj trudnoći bila izložena visokom zdravstvenom riziku. Naime, patila je od stanja nazvanog Placenta accreta, pri kojemu posteljica abnormalno prirasta uz stijenku maternice.

Easter 2017

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mlada žena koju su angažirali očito je udovoljila svim uvjetima koje je poznati par u suradnji s agencijom odredio, a djetešce koje rodi bit će treće u obitelji Kardashian-West. Kim je svojevremeno u showu Ellen DeGeneres izjavila kako izuzetno cijeni svoju veliku obitelj i činjenicu da su joj brat i sestre najbolji prijatelji. Taj osjećaj želi priuštiti i svojoj djeci, i upravo zato, četverogodišnjoj North i jednoipolgodišnjem Saintu uskoro će se pridružiti novi član, po kojoj god cijeni.

Naime, celebrity par surogat majci će platiti 45.000 dolara, dok samoj agenciji moraju isplatiti 68.850 dolara.

Sisters waiting to surprise Khloe...

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Linker
19. travanj 2024 14:34