zvijezda novog serijala

Stiže poslastica! ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘ smještena je u 2021., pratit će djevojku Sophie u potrazi za ljubavlju

"Velika je odgovornost raditi serijal koji je stekao planetarnu popularnost, ali se veselim izazovu", rekla je glavna glumica Hilary Duff.

Američki humoristički serijal 'Kako sam upoznao vašu majku' koji je devet sezona uveseljavao svjetsku, ali i domaću TV publiku, dobiva svoj nastavak i to pod nazivom 'Kako sam upoznala vašeg oca'. Jedna od producentica novog serijala bit će amrička pjevačica i glumica Hilary Duff, koja će igrati i glavnu ulogu.

Za razliku od prvog serijala gdje otac djeci priča kako je upoznao njihovu majku pa se prate njegove zgode iz mladosti, u novom serijalu gledat ćemo kako majka Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca. Priča će se biti smještena u 2021. i glavni lik i njezino društvo bavit će se vječnom potragom za identitetom i ljubavlju koja se pronalazi preko silnih aplikacija za spojeve.

image
Glumica se raduje projektu, kaže, iako ga smatra i velikim izazovom.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

- U karijeri sam imala priliku igrati neke prekrasne likove, ali se posebnom veselim što ću glumiti Sophie s obzirom da sam veliki obožavatelj serijala 'Kako sam upoznao vašu majku'. Velika je odgovornost raditi na serijalu koji je stekao planetarnu popularnost, ali se veselim izazovu - kazala je Hillary Duff, iako ostaje nejasno kako će scenaristi povezati novi serijal s originalom, a i pitanje je hoće li ovaj ambiciozan projekt uopće zaživjeti.

Naime, već ranije se pokušavao popularni sitcom oživiti s nekom drugom ekipom i sličnim nazivima, ali je sve dosad ostalo na pokušajima. Originalnu postavu sitcoma činili su Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel i Alyson Hannigan, a prije šest godina šuškalo se kako će se serija nastaviti pričom iz ženskog ugla i tada se kao glavna glumica spominjala Greta Gerwig.

Linker
12. travanj 2024 19:13