Getty Images
Sjednite, imamo sjajne vijesti

Stiže nova sezona 'La casa de papel'! U hit seriji glumi i bivši naše nikad prežaljene dizajnerice

Netflix je za 4. travnja najavio premijeru svjetski poznate serije u kojoj glumi i 'naše gore list'.

Četvrta sezona dugoočekivane Netflixove serije - "La casa de papel", koja je postigla svjetski uspjeh, doživjet će premijeru 4. travnja, najavio je to na svom Instagram profilu hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Luka Peroš (43).

Otkako je prije sedam godina zbog ljubavi odselio u Barcelonu, Peroš niže poslovne uspjehe. Lani je tako glumio u “Leptiru”, remakeu kultnog filma iz 1973., u kojem je odigrao zapaženu ulogu, zloglasnog Santinija, šefa zatvorskih čuvara, a nakon toga je bio posvećen snimanju Netflixove uspješnice u kojoj igra jednu od glavnih uloga.

Inače, španjolska serija "La casa de papel" na Netflixu je najgledanija serija u povijesti koja nije na engleskom jeziku.

"Premijera je za tri tjedna! Čuvajte se, dragi ljudi", napisao je naš glumac ispod najnovije Instagram objave.

Bivši zaručnik prerano preminule kiparice Ivane Popović cijelo je vrijeme snimanja bio misteriozan te je rijetko na tu temu davao izjave.

"Na Netflixu su jako tajnoviti, pa i nama glumcima na kapaljku otkrivaju što uloga radi i što se s likom događa. Uglavnom snimamo u Madridu i sve što smijem reći je da sam jedan od novih članova bande. Koliko znam, serija bi se trebala početi emitirati pred ljeto." izjavio je lani za Jutarnji list.

A kad ne snima, Luka svaki slobodni trenutak najradije provodi sa svojom obitelji, suprugom Paulom Feferbaum, kćeri Avom i sinom Davidom. No, za sebe kaže da ima troje djece.

Naime, 14-godišnju Avu glumac je dobio tijekom dugogodišnje veze s pokojnom i nikad prežaljenom dizajnericom Ivanom Popović. Iako su odavno prekinuli ljubavnu vezu, Ivana i Luka ostali su jako dobri prijatelji do njezinog posljednjeg trenutka, a njezinu kćer Lunu koja studira u Zagrebu, a koju je Ivana dobila u prijašnjoj vezi s Markom Bizovičarom, Peroš je uvijek, pa tako i danas smatrao također svojom. Nakon majčine smrti, Ava se preselila ocu u Barcelonu, gdje je Luka započeo život nakon vjenčanja sa suprugom Paulom, porijeklom iz Brazila, s kojom ima sina Davida.

Zagreb, 261012.
Ilica 55.
Kiparica i dizajnerica Ivana Popovic snimljena u svome atelijeru.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX / CROPIX
Luka Peroš u vezi s Ivanom Popović dobio je djevojčicu Avu.

Podsjetimo, Ivana Popović bila je zagrebačka modna dizajnerica, slikarica i akademska kiparica koja je na Silvestrvo 2016. izgubila dugogodišnju bitku protiv karcinoma dojke u svojoj 49. godini života. Sa samo 28 godina oboljela je od raka grlića maternice kojeg je uspjela pobijediti, ali 15 godina kasnije tumorne stanice vratile su se na grudi. Nažalost, zloćudna bolest bila je jača od nje. Iza sebe je ostavila tada 18-godišnju Lunu te 11-godišnju Avu.

Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 15:09