Instagram
NAJLJEPŠE VIJESTI ZA BOŽIĆ

Stiže beba u dom Juniora i Marte Fernandes: 'Ja sam najsretnija žena na svijetu'

Nakon što su se 2016.jedno drugome u Splitu zakleli na vječnu ljubav, život u Turskoj donio im je novu radost: stiže prinova!

Nakon što su se 2016.jedno drugome u Splitu zakleli na vječnu ljubav, život u Turskoj donio im je novu radost: stiže prinova!

‘Ne mogu više čuvati tajnu! Ja i moj Junior dobit ćemo dijete! Tako sam sretna da nema riječi kojima mogu objasniti svoju sreću. Ovo je bio najslađi dar koji sam ikada dobila za Božić. Hvala ljubavi što si me učinio najsretnijom ženom na svijetu. Znam da ćeš biti nevjerojatan otac. 2017. je bila zadivljujuća godina i puna lijepih stvari. 2018. - čekam te!’, napisala je na Instagramu Marta Fernandes, supruga čileanskog nogometaša Juniora Fernandesa – bivšeg dinamovca koji je trenutno na posudbi u turskom Alanyasporu.

Instagram

Njihova je ljubav počela kratko nakon što je Fernandes stigao u Hrvatsku, a spojio ih je Instagram gdje je nogometaš pronašao Martine fotografije koje su ga oborile s nogu. - Pronašao me, poslao mi poruku i počeli smo se dopisivati. Malo nakon toga počeli smo se i nalaziti i to je trajalo dva mjeseca. Odmah smo počeli živjeti skupa i to je bilo to – rekla je svojedobno Marta za Jutarnji list.

Instagram

29-godišnji Čileanac i osam godina mlađa Dalmatinka s otoka Čiova vjenčali su se u Splitu u lipnju 2016.godine, a kako nogometaš iz bivše veze već ima četverogodišnjeg sina, zasigurno će svojoj dragoj biti velika podrška u prvim danima s prinovom. Par se već navikao na život u turskoj Alanyji, a Marta ne gubi vrijeme dok je njezin suprug na terenu. Najčešće se druži sa ženama Juniorovih suigrača, pokrenula je vlastiti fashion, beauty i style blog, a ima i svoj YouTube kanal.

Instagram

Linker
01. svibanj 2024 07:47