NOVI ŽIVOT

Stipe Drviš i Erika Komel: Bračni ‘nokaut‘ nakon 25 zajedničkih godina

Proslavljeni svjetski prvak razveo se od bivše odbojkašice, no zbog njihove kćeri Lane imaju zavidan odnos pa bivšoj supruzi često svrati na ručak.

Proslavljeni boksač Stipe Drviš (47) i bivša odbojkašica Erika Komel okončali su dvadesetpetogodišnju vezu i odlučili dalje živjeti na dvije adrese. "Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao prije i često kod bivše supruge odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje", otkrio nam je Stipe Drviš koji je svoju ljubavnu priču s Erikom započeo davne 1995. godine, a koju su obilježili brojni usponi, padovi, prekidi i afere.

image
Erika i Stipe na svom vjenčanju gdje je ona bila trudna četiri mjeseca
SRECKO NIKETIC/CROPIX

Njega se u medijima povezivalo s brojnim manekenkama i starletama poput bivših misica Stefani Hohnjec i Aleksandre Grdić pa čak i sa sportskom televizijskom voditeljicom Milom Horvat.

Ljubav je bila na kušnji i kada je Erika tri godine u Americi studirala i igrala odbojku, a Stipe cijelo desetljeće zbog profesionalnog boksa proveo u Njemačkoj. No, u jednom od zajedničkih intervjua uz smijeh su ispričali kako je to najvjerojatnije tajna njihovog dugogodišnjeg ljubavnog odnosa.

Vjenčali su se u lipnju 2010. na stanciji Bičići kraj Vodnjana kada je Erika bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a u studenom iste godine dobili su obožavanu djevojčicu Lanu. "Kao pravi Dalmatinac uvijek sam govorio da želim sina, ali sada je ne bih mijenjao za sto sinova i ponovno bih volio imati curicu", rekao je u jednom od intervjua Drviš.

image
U lipnju 2010.godine vjenčali su se na stanciji Bičići kraj Vodnjana
SRECKO NIKETIC/CROPIX

Ni godinu dana nakon razvoda bivši svjetski prvak ne gubi vrijeme. Uživa u svakom danu, druži se s prijateljima i puno putuje. Nedavno se vratio sa skijanja na Jahorini, a samo u zadnjih nekoliko mjeseci bio je u Sydneyju, na Kubi, ali i na Maldivima gdje mu je društvo pravila zanosna crnka o kojoj je štedio riječi. "To mi je prijateljica. Nemam djevojku. Nisam ja više klinac od 20 godina da se zaljubljujem. A Maldivi? To je čudo prirode", zaključio je Drviš.

image
Bivši boksač na Maldivima u društvu prijateljice
PRIVATNI ALBUM
image
Stipe Drviš nedavno je uživao na Maldivima
PRIVATNI ALBUM

Otkako je 2007. okačio rukavice o klin posvetio se karijeri trenera pa nakon što je trenirao s Mirkom Filipovićem, sada MMA borca Antu Deliju priprema za PFL turnir koji se u svibnju održava u Las Vegasu.

image
Mirko Filipović i Stipe Drviš
DAMIR KRAJAC/CROPIX
Linker
05. ožujak 2024 21:30