Tonči Plazibat / Hanza Media
DJED NIJE MOGAO SAKRITI SREĆU

Stigla prinova: Najbogatiji Hrvat postao otac, s bebom će živjeti u Modrićevoj vili

Djed nije mogao sakriti svoju sreću: nakon što je otkrio da će postati roditelji, talijanski pjevač Al Bano Carrisi nije uspio zadržati za sebe ni da je njegova kći i supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića postala majka.

Djed nije mogao sakriti svoju sreću: nakon što je otkrio da će postati roditelji, talijanski pjevač Al Bano Carrisi nije uspio zadržati za sebe ni da je njegova kći i supruga najbogatijeg Hrvata, milijardera Davora Lukšića postala majka.

S velikim je uzbuđenjem prije nekoliko tjedana najavio da će postati djed, a sada je otkrio da je obitelj Lukšić bogatija za jednog člana: prvi unučić stigao mu je 10. svibnja, mjesecu kada i Al Bano Carrisi slavi svoj rođendan, a u tom mjesecu bio je rođen i njegov otac. S obzirom da je prvi put djed, nimalo ne čudi da je upravo on medijima bio glavni izvor informacija vezanih uz prinovu u obitelji Lukšić.

Da su njegova kći Cristel Carrisi Lukšić i njezin suprug, najbogatiji Hrvat Davor Lukšić, željeli čim duže rođenje djeteta skrivati od javnosti pokazuju i njihovi profili na društvenim mrežama: on na svojem Instagram profilu niti ne objavljuje privatne fotografije, dok je ona, iako aktivna, uspješno skrivala svoj trudnički trbuščić.

Umag, 210717. 
28. Plava laguna Croatia Open Umag. Cetvrtfinalni mec izmedju Fabia Fogninia (ITA) i Andreya Rubleva (RUS). 
Na fotografiji: Davor Luksic sa suprugom.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media
Prošle godine na Croatia Open Umag

Ipak, ponosan djed tajnu nije uspio zadržati za sebe, već ju je podijelio sa svima u finalu talijanskog Voicea i priznao kako će od rođenja unučića sve biti podređeno njemu: "Supruga Romina i ja ćemo biti djed i baka pa ću sve koncerte planirati ovisno o unuku" - izjavio je i otkrio kako već planira jednu pjesmu posvetiti njemu.

Nasljednik hrvatskog milijardera rođen je u Zagrebu 10. svibnja, kako pišu talijanski mediji, a par će u prvim danima roditeljstva uživati u Zagrebu: odlučili su unajmiti vilu na Pantovčaku koja je u vlasništvu nogometaša Luke Modrića. Davor Lukšić i Cristel Carrisi Lukšić vjenčali su se 2016. nakon četiri godine veze. Za ulazak u bračne vode odabrali su gradić Lecce na jugu Italije i baroknu crkvu San Matteo, a svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je oko 500 uzvanika.

Dubrovnik, 260617.
Veceras je Davor Luksic pred mnogobrojnim uzvanicima svecano otvorio obnovljeni hotel Excelsior.
Na fotografiji: Davor Luksic i supruga Cristel Carrisi.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / Hanza Media

Linker
27. travanj 2024 06:31