Saša Burić
PRVO DIJETE

Stigla prinova: Lucija Zaninović početkom mjeseca postala majka

Splitska tekvandoistica prvi je put postala majka: rodila je tri dana nakon termina, a sada s nestrpljenjem očekuje prinovu svoje sestre blizanke.

Treninge i pobjede splitska tekvandoistica zamijenila je za slatke brige: Lucija Zaninović i njezin suprug Nal Kuzmanić postali su prvi put roditelji. Doznajemo da je 30-godišnja sportašica rodila 2. studenoga, tri dana nakon termina. Sinu su nadjenuli ime Ervin i sada uživaju u prvim roditeljskim danima. Ipak, za Luciju iščekivanje ne prestaje jer je trudna i njezina sestra blizanka, a razlika u terminu je samo mjesec dana. Ana, koja je u lipnju ove godine postala gospođa Đapić, također očekuje svoje prvo dijete pa će u obitelji Zaninović ove zime biti uistinu veselo.

Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić su se zaljubili prije šest godina, dok su oboje pohađali Visoku školu za sportski menadžment, a od 2016. žive zajedno te su se vjenčali u svibnju ove godine.

Saša Burić

Saša Burić
Vjenčanje Lucije Zaninović i Nala Kuzmanića, Ana Zaninović bila je Lucijina kuma.

Splitska sportašica ekskluzivno je za magazin Gloria u travnju otkrila da će prvi put postati majka i tada je priznala da joj je teško povjerovati da će uskoro držati svoje dijete u rukama, ali i da se majčinstvu neizmjerno raduje. Iako je priželjkivala djevojčicu, koju je htjela nazvati Ana - kako je ime njezinoj mami, ali i sestri blizanki - najvažnije joj je bilo samo da sve prođe u redu.

Spica / Zagreb 07.08.2017. / foto: Davor Matota / Lucija Zaninovic i suprug Nal Kuzmanic
Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić u šetnji Zagrebom u kolovozu

- S malim bebama se super snalazim jer dolazim iz velike obitelji. Ana i ja imamo brata blizanca Ivana i još dva starija brata, Tomislava i Marina, koji su već dugo roditelji - izjavila je tada Lucija, čija sestra Ana također očekuje sina. Sportašice su bile nerazdvojne i u trudnoći, a sigurno će si pomagati i u prvim danima roditeljstva, s obzirom na to da je razmak u terminima samo mjesec dana.

Promo
Ana i Lucija Zaninović

Linker
23. travanj 2024 17:12