Čestitke!

Stigla prinova! Iris Rajčić i Marko Livaja dobili drugo dijete, bliski prijatelj otkrio je i ime dječaka

Nekadašnja manekenka Iris Rajčić rodila je u Zagrebu sina Lorenza. Nogometašu Marku Livaju i Iris ovo je drugo dijete, prije nešto više od četiri godine dobili su djevojčicu Elizabetu.

Slatkom iščekivanju Iris Rajčić (41) i Marka Livaje (28) došao je kraj, par je jutros dobio drugo dijete. Bivša manekenka na svijet je donijela sina, a rodila je u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice. Iris se u ranim jutarnjim satima, oko tri i pol, oglasila na Instagramu i u 'pričama' svojim prijateljima otkrila da je tijekom noći zaprimljena u Vinogradsku bolnicu.

"Samo da vas pozdravim", napisala je kratko uz snimku iz bolničkog kreveta i tako dala naslutiti da se približio čas poroda.

Nakon toga se ni ona, a ni njen životni partner nisu oglašavali na društvenim mrežama, ali je obiteljski prijatelj čestitkom 'otkrio' da je sve prošlo u redu, te da su dječačića nazvali Lorenzo.

Čitajte i: Prvo beba, pa vjenčanje: Iris Rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je Marko Livaja odvesti pred oltar

Dolazak prinove

Iris i Marko već imaju četverogodišnju kćerkicu Elizabeta, koja je baš kao i njeni roditelji jako iščekivala dolazak najmlađeg člana. Iris je svakodnevno na Instagramu objavljivala duhovite crtice iz trudničkog i obiteljskog života u kojem je posljednjih mjeseci sve bilo podređeno dolasku sinčića.

Do samog kraja trudnoće bila je aktivna, a u posljednjim obavama otkrila je da je dobila 18 kilograma u ovoj trudnoći. Više puta je istaknula da se dobro osjeća u svom tijelu.

Prije nekoliko dana, podijelivši video svog trbuha na kojem se vidi koliko je živahan njen sin, Iris je napisala da ga jedva čeka zagrliti i pomirisati.

Linker
18. ožujak 2024 02:19