Clint Brewer / Splash News
Tjedan dana do vjenčanja

Stigao je najvažniji gost Meghan Markle, punica Doria preuzela stvar u svoje ruke

U strogoj tajnosti, kako bi izbjegla paparazze, Meghanina majka stigla je u Veliku Britaniju. Šuška se da će smještaj morati dijeliti sa svojim bivšim suprugom...

Meghan Markle sigurno je odahnula kad je u London sletjela njezina majka Doria Ragland.

Doria, socijalna radnica i instruktorica joge, požurila je u Veliku Britaniju kako bi kćeri i njezinom zaručniku plave krvi pomogla oko završnih priprema za vjenčanje te ublažila stres koji svaka mladenka osjeća u danima pred samu ceremoniju. Vjenčanje će se, kako je svima poznato, odviti za tjedan dana, 19. svibnja, a pripreme su u punom jeku.

Meghan Markle Mom Doria Radlan visits a friend in Marina Del Rey the day after Megan and Harry announce their engagement, Doris had a security guard with her who followed her in a car behind.
<P>
Pictured: Doria Radlan 
<B>Ref: SPL1630209  281117  </B><BR/>
Picture by: Clint Brewer / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Clint Brewer / Splash News

Kako izvještavaju britanski mediji, 61-godišnja Doria na rasporedu ima upoznavanje Harryjeve obitelji, što uključuje i samu britansku kraljicu Elizabetu II., a podružit će se i s Kate i Williamom, te princom Charlesom i njegovom Camillom.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 30:  Doria Radlan and Meghan Markle are seen at the Closing Ceremony on day 8 of the Invictus Games Toronto 2017 at the Air Canada Centre on September 30, 2017 in Toronto, Canada.  The Games use the power of sport to inspire recovery, support rehabilitation and generate a wider understanding and respect for the Armed Forces.  (Photo by Karwai Tang/WireImage)
WireImage

Jessica Mulroney, bliska prijateljica i stilistica Meghan Markle pridružit će se majci svoje prijateljice u ponedjeljak te s njom popiti čaj s najvažnijim članovima britanske kraljevske obitelji.

BIRMINGHAM, ENGLAND - MARCH 08:  Prince Harry and Meghan Markle visit Millennium Point to celebrate International Women's Day on March 8, 2018 in Birmingham, England.  (Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Kraljica je ponudila Meghaninoj obitelji smještaj u kući u parku Frogmore, gdje će se održati druga zabava nakon vjenčanja pa se pretpostavlja da se Doria već udobno smjestila na toj lokaciji.

Već je potvrđeno da će Meghan do oltara otpratiti njezin otac Thomas Markle, koji u London još nije stigao, a zanimljivo je i da će samo nekoliko dana prije vjenčanja po prvi puta upoznati svoga zeta, princa Harryja.

Za majku je Meghan osigurala posebno mjesto u ceremoniji pa će je tako ona pratiti u automobilu na putu do kapelice Sv.Georgea, dok je Kate Middleton u automobilu 2011. pratio otac.

Mark Kreusch / Splash News
Otac Meghan Markle

Doria i Thomas u braku su bili od 1979. do 1988. godine, a Meghan je stigla na svijet 4. kolovoza 1981. godine. I Doria i Thomas žive poprilično skromno pa će im druženje s kraljevskom obitelji sigurno biti zanimljivo iskustvo.

Obje obitelji pod istim će se krovom naći na probnoj večeri prije samog vjenčanja pa će to biti još jedna prilika za stapanje dvaju svjetova.

Mama Doria do sada je bila poprilično tiha, o vjenčanju svoje kćeri nije govorila na televiziji ni u novinama, no čini se da jednu ponudu ipak nije mogla odbiti.

Šuška se da će nakon vjenčanja o svemu progovoriti za ekskluzivnu emisiju slavne Oprah Winfrey!

EXCLUSIVE: Meghan Markle mom Doria Radlan walking her dogs on Thanksgiving weekend in Los Angeles.
<P>
Pictured: Meghan Markle,Doria Radlan
<B>Ref: SPL1399869  281116   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Clint Brewer / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Clint Brewer / Splash News

Linker
25. travanj 2024 14:17