Sretni su

Stara ljubav zaborava nema: Goran Bogdan obnovio je romansu s neprežaljenom djevojkom

Glumac kojem tepaju da je miljenik žena po pitanju privatnog života vrlo je samozatajan, no informacija o obnavljanju veze s kolegicom iz Srbije ipak je došla do javnosti.

Glumci Goran Bogdan i Jovana Stojiljiković obnovili su ljubavnu vezu ponovo se zbliživši na snimanju serije "Područje bez signala", u Hrvatskoj, kako saznaje Gloria.rs.

Podsjetimo, dvije glumačke zvijezde zaintrigirale su cijelu regiju svojom ljubavi, no iako su djelovali kao izuzetno skladan i prisan par, u jednom su trenu poslovne obaveze presudile njihovoj vezi. No, sudbina je ipak htjela drugačije...

Par je vezu započeo u prvoj polovici 2019. godine, a za njihov odnos se saznalo kada je u Narodnom pozorištu u Beogradu Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere "Nečiste krvi" u kojoj je imala glavnu ulogu.

image

Jovana Stojiljković

BORIS KOVACEV/CROPIX

Naš samozatajni glumac, uvijek je svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti, tek su osmjesi na crvenom tepihu i premijerama, otkrivali da je i privatno sretan.

Čitajte i: Goran Bogdan ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju srpske glumice

Veza sa srpskom glumicom zasigurno je cvjetala dok su zajedno snimali seriju "Senke nad Balkanom" u Beogradu, u režiji Dragana Bjelogrlića. U međuvremenu dvoje zaljubljenih se na jednom od najutjecajnijih filmskih festivala u Berlinu - Berlinaleu, nisu odvajali jedno od drugoga. Svjedočili su tome i Glorijin novinar i fotograf, kao i ekipa filma "Otac" koji je upravo tamo doživio svjetsku premijeru, a Bogdan pokupio ovacije publike.

image

Goran Bogdan

VEDRAN PETEH/CROPIX

Razdvojio ih posao

No dvoje zaposlenih glumaca nakon zajedničkog života u Beogradu, otplovili su na različite strane svijeta. Naime, dok je Jovana po regiji promovirala seriju "Južni vetar: Ubrzanje", Goran je okušao svoju sreću u Los Angelesu.

Čitajte i: Njihova ljubav cvate unatoč podvalama: Ne odvajaju se jedno od drugoga

image

Jovana Stojiljković na premijeri filma 'Južni vjetar Ubrzanje', u Zagrebu.

RONALD GORSIC/CROPIX

U jednom od rijetkih intervjua na kojima je govorio o svojem privatnom životu, glumac je za Gloriju otkrio što ga čini sretnim.

"Male stvari: kad rano ustanem, nešto dobro pročitam, uradim nešto što sam dugo odgađao, nešto dobro pojedem, popijem fino vino u dobrom društvu, kad se zaljubim…", kazao je glumac.

Istom prilikom otkrio je i da je kada se zaljubi - svaki put drugačiji te da je kao i svatko ponekad "dobio košaricu" od djevojke.

Čitajte i: Miljenik žena Goran Bogdan: 'Kad se zaljubim svaki put sam drukčiji, a ponekad me razveseli i 'košarica'

Linker
18. travanj 2024 00:50