Britney Spears
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Nikako da je krene

Stalno se bori s mentalnim problemima, a sada je hitno završila u bolnici zbog ozbiljne ozljede

Pjevačica se odavno bori s mentalnim problemima, a sada se fizički ozljedila tijekom plesa. Britney Spears nedavno je slomila kosti na nezgodnom mjestu..

Britney Spears slomila je nogu dok je plesala i hitno je hospitalizirana nakon ozljede na probi. Pjevačica je slomila kosti donožja (skupina kostiju u stopalu) te je završila u gipsu nakon što je jedan njezin plesni pokret krenuo po zlu. Hitno je primljena u bolnicu gdje joj je ozljeda sanirana, a velika podrška tijekom cijelog procesa bio joj je dečko Sam Asghari.

Mladić je svoju 12 godina stariju djevojku dovezao u bolnicu te joj na gipsu napisao 'jača'. 'Kad nešto slomiš to obično zacjeljuje prije kad si moja djevojka. Lavica je slomila kost na stopalu radeći ono što voli, a to je plesanje', objavio je Sam putem Instagrama uz fotografije na kojima dobro raspoložena Britney sjedi na bolničkom krevetu.

U komentarima su odmah počele pristizati lijepe želje za brzi oporavak. I dok joj ljudi žele da što prije ozdravi i vrati se svakodnevnom životu, ostali je kritiziraju zbog neurednosti i umora koje se često može primijetiti na njezinom licu.

Britney se već dugi niz godina bori s mentalnim zdravljem, što se održava i na njezinoj pojavi.

Menadžer pjevačice svojedobno je otkrio kako nije siguran hoće li se pjevačica vratiti svojim nastupima.

U svim nevoljama koje su joj se dogodile zadnjih godina, uz Britney je bio Asghari. U vezi su već četiri godine, a kada je Spears prije tri godine završila u mentalnoj ustanovi zbog obiteljski problema, Sam je dokazao da s njom želi ostati i u dobru i u zlu. Zbog toga svi pretpostavljaju da bi se Britney mogla i treći put vjenčati. Iza nje je brak s Jasonom Alexanderom, od kojeg se razvela nakon nekoliko sati. Drugi se put udala za Kevina Federlinea, s kojim je dobila dvoje djece.

Linker
23. travanj 2024 22:51