Tko čeka, dočeka

Sretni dani Nicolasa Cagea: Konačno otkrio spol bebe koju očekuje s petom suprugom

Starija braća, odrasli Weston Coppola Cage i tinejdžer Kal-El Coppola Cage, oduševljeni su prinovom.

Holivudskog glumca Nicolasa Cagea očekuje najveća avantura, a nema veze s akcijskim filmovima u kojima ga često gledamo. Ujedno je i najslađa: već ga je sada rastopila. Otkako je početkom godine otkrio da s petom suprugom Riko Shibata, očekuje bebu, glumac čiji su zaštitni znak izražajne, ledenoplave oči, najavljuje da će ovaj put u očinstvu uživati najviše što može. Da to stvarno misli, potvrdio je nedavno i u podcastu američke pjevačice Kelly Clarkson.

"Objavit ću veliku novost, stiže nam djevojčica", rekao je. Voditeljica nije mogla zatomiti oduševljenje, a kako glumac već ima dva sina, odraslog Weston Coppolu Cagea i tinejdžera Kal-El Coppolu Cagea, dolazak curice oduševio ga je, prenosi People.

Teško je očekivati da će s 31 godinu mlađom suprugom birati opremu za malenu, jer s tim dijelom iščekivanja bebe (koji žene obožavaju) baš nema iskustva. No prinovi je sa suprugom izabrao ime. "Zvat će se Lennon Augie, a ime Augie dobila je po mom ocu", dodao je misleći na svog oca Augusta Coppolu. "Nadimak moje kćeri bit će Lenny," dodao je.

image

Nicolas Cage i Riko Shibata

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Povratak holivudske zvijezde koja je profućkala više od 150 milijuna dolara

Dok još nisu znali tko im stiže, pripremili su ime za slučaj da dobiju dječaka. Trebao se zvati Akira Francesco, prema članu obitelji supruge i svom ujaku, filmskom redatelju Francisu Fordu Coppoli.

U emisiji u kojoj je promovirao novi film snimljen u Hrvatskoj "The Unbearable Weight of Massive Talent", otkrio je kako mu je supruga telefonski rekla da će dobiti "curku".

"Mislim da je to divno, presretan sam", pohvalio se budući tata.

Linker
18. travanj 2024 20:56