Ponosni roditelji prvi put poziraju ispred bolnice s Georgeom
 Getty Images
NEIZMJERNA SREĆA

Sretne vijesti s britanskog dvora: Kate Middleton i princ William čekaju treće dijete

Kensingtonska palača jutros je obavijestila britanski narod, ali i cijeli svijet, da će se voljena i mlada kraljevska obitelj ubrzo proširiti za još jednog člana.Vojvotkinja Catherine u drugom je stanju, a i ovoga puta pati od trudničkih mučnina, pa su njezine službene obveze do daljnjeg odgođene

Tek što je danas sjeo u školske klupe, maleni George je saznao da će ubrzo postati veliki brat, i to po drugi put!

Uz princa Georgea i princezu Charlotte, William i Kate kroz nekoliko mjeseci dočekat će i svoje treće dijete.

Obavijest je to koja je jutros stigla iz Kensingtonske palače, a potvrđena je i na službenom Twitter profilu.

“Njihova kraljevska veličanstva, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sretni su što mogu objaviti da vojvotkinja očekuje njihovo treće dijete. Kraljica i članovi obiju obitelji oduševljeni su viješću. Kao i kod prve dvije trudnoće, vojvotkinja pati od vrlo jakih mučnina. Zato se otkazuju njezine današnje dužnosti u Dječjem centru Hornsey Road u Londonu. Vojvotkinja je pod liječničkom brigom u palači Kensington.”

Tim je riječima svjetska javnost obaviještena o prinovi na kraljevskom dvoru.

Daljnje se informacije nestrpljivo iščekuju, kao i prvo pojavljivanje Williama i Kate nakon objave sretne vijesti. Britanska javnost već je pokazala enorman interes za obavijest o dolasku treće bebe, pa je za očekivati da će se, kao što je to bio slučaj i ranije, britanske kladionice nevjerojatnom brzinom puniti koeficijentima na sve moguće karakteristike novog kraljevskog djeteta - od imena do datuma rođenja.

Prvorođeno dijete Williama i Kate, maleni princ George Alexander Louis, rođen je 22. srpnja 2013. godine, a danas je, simpatičnom slučajnošću, krenuo u prvi razred osnovne škole.

Njegova sestrica Charlotte, punim imenom Charlotte Elizabeth Diana, na svijet je stigla dvije godine kasnije, 2. svibnja 2015.

Linker
10. kolovoz 2022 16:47