Skok za pamćenje

Sreći nema kraja! Jelena Lešić ostvarila je životni san: ‘Bila mi je to dugogodišnja želja‘

Poznata voditeljica, inače ljubiteljica avantura i adrenalina, napokon se odvažila na skok snebeskih visina o kojem je maštala cijeli život i - nije požalila.

"Sve je dobro dok se vrata ne otvore, a onda osmijeh na lice pa što bude - bude. Dugogodišnja želja mi se ispunila, sada sam neko vrijeme mirna”, rekla je dobro raspoložena voditeljica na HTV-u i bivša misica Jelena Lešić (34) nakon skoka s padobranom u tandemu na aerodromu Lučko u Zagrebu.

Riječ je o iznimno popularnom obliku padobranstva i jedan je od najsigurnijih načina kojim netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom.

"Visina od 3500 metara, 45 sekundi slobodnog pada brzinom oko 200 kilometara na sat s ubrzanjem do stotke za samo 5,6 sekundi”, objasnila je svoj susret s ovom "adrenalinskom injekcijom". Osmijeh nije skidala s lica, mnogi su joj čestitali na hrabrosti, a među njima i djevojka Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa kojoj je to također životni san, no još uvijek nije uspjela skupiti hrabrosti.

No Jelena, koja sa svojim suprugom, lošinjskim poduzetnikom Krešimirom Lešićem rado odvaži u avanturu, ovakav nezaboravan trenutak nije željela propustiti.

Svatko tko se odvaži na ovaj pothvat kazat će da je padobranski skok iskustvo koje se ne propušta. Za neke je padobranstvo izvanredna rekreacija i način rješavanja stresa uzrokovanim današnjim načinom života, a za druge pak strast prema padobranstvu koja ih je učinila vrhunskim sportašima. Padobranstvo je pomoglo tisućama ljudi da dobiju novi pogled na svijet, da testiraju svoje granice i nauče se suočiti sa svojim strahovima. Oni malo hrabriji odvažit će se na visinu od 4000 metara gdje skok traje gotovo minutu, a padobranski skok s 2500 metara traje oko dvadesetak sekundi.

ČITAJTE I:

Jedna od najljepših Hrvatica s dečkom na opasno dobrom odmoru

Jelena Lešić privatno: Ne nosi šminku, vikendima je na Lošinju, a brak joj cvijeta iako ona i suprug žive na dvije adrese

Jelena Lešić odrađuje još jedan medeni mjesec u osami: 'Daleko, bez gužvi, buke i naguravanja'

Linker
18. travanj 2024 22:49