OBITELJSKA IDILA

Sreći nema kraja: Jacques Houdek uživa s novim članom obitelji

Obiteljska idila Jacquesa Houdeka, njegove supruge Brigite i djece potpuna je otkako je prije dva mjeseca stigao novi član – sibirski samojed.

Jacques Houdek (39) svoje je svoje djece, kći Sofiju (15) i sina Davida (7) proteklog Božića iznenadio najljepšim poklonom ispod bora – sibirskim samojedom kojemu je obitelj nadjenula ime Medo, a s kojim – čini se, najviše uživa upravo popularni pjevač. Pahuljasto mekano štene uvuklo se pod kožu slavnom glazbeniku koji redovito na Instagramu objavljuje neodoljive fotografije psa koji ima dobru narav i jako je privržen vlasniku.

Iako obitelj otprije ima psića pasmine Shih Tzu po imenu Molly te dvije udomljene mačke Nalu i Simbu, životni uvjeti u prostranoj kući s golemom okućnicom u gradu Samoboru i velika ljubav prema životinjama bili su dovoljan razlog da se krajem prošle godine odluče na još jednog novog člana obitelji.

Sibirski samojed karakterno je nježan i zaigran te jako dobro prihvaća druge pse i ostale životinje. Kako im je potrebna svakodnevna fizička rekreacija, jer ako se dosađuju rade nestašluke, Jacques svakodnevno kilometrima hoda s Medom, a u dvorištu u društvu i igri najviše uživa s njegovom djecom.

Pjevač se danas na Instagramu pohvalio prvim Medinim kupanjem. „Palo je 'bebino' prvo kupanje - grooming! Naš mali veliki dečko Medo je neodoljiv”, napisao je Jacques uz fotografiju.

A da je Medo pravi mezimac u obitelji dočekan s puno ljubavi bilo je jasno iz Houdekove objave krajem prosinca kada su prvi puta otišli u šetnju. „Dio obitelji smo ovaj put morali ostaviti doma (našu Minnie i mace), jer ovo je ipak Medina prva, probna šetnja. Dobar je bio, nema što, malo lijen (na gazdu) brzo se umori, pa sam ga dio puta morao nositi.Uglavnom, svidjeli su mu se i ljudi i drugi peseki - bio je prava zvijezda. I paše mu to. Mene, za promjenu, nitko nije šljivio 5 %. I paše mi to!”- zaključio je pjevač.

Linker
19. travanj 2024 00:21