Marla je dobila sestru!

Sreća u obitelji Petreković: Na svijet je stigla još jedna prekrasna djevojčica

Komičar i njegova supruga Aleksandra Kramberger podijelili su lijepe vijesti te ponosno pozirali u društvu novorođene kćerkice.

Komičar Mario Petreković i njegova supruga Aleksandra Kramberger pohvalili su se prinovom, a nakon jednogodišnje kćeri Marle, na svijet je došla još jedna djevojčica - Una.

Komičar je svoju sreću podijelio s pratiteljima u objavi na Instagramu te je i ovu priliku iskoristio da duhovitošću nasmije obožavatelje.

image

Mario i Aleksandra u vezi su od 2018. godine.

RONALD GORSIC/CROPIX

"Drugo pa Una... Za sad. Ak' gorivo opet poskupi sljedeći utorak možda će se zvati Ina", napisao je Mario u opisu objavljene fotografije na kojoj pozira sa suprugom Aleksandrom i tek rođenom bebom.

Petrekoviću i supruzi u komentarima su čestitali brojni pratitelji, a komičar nije krio uzbuđenje i euforiju zbog nove djevojčice u njegovu životu. Svoje je obožavatelje često nasmijavao duhovitim fotografijama i videima na kojima se zabavlja s kćeri Marlom koja je dobila mlađu sestru.

Za dolazak prinove u obitelji Petreković doznalo se na komemoraciji preminulom pjevaču Akiju Rahimovskom, na kojoj se atraktivna Aleksandra pojavila u elegantnoj crnoj haljini koja je otkrivala zaobljeni trbuščić.

image

Komičar Mario Petreković i njegova supruga Aleksandra Kramberger po drugi su puta postali roditelji.

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Čitajte i: Zvijezde u sretnom iščekivanju: Mario Petreković po drugi će puta postati tata, a u veljači beba stiže i poznatom glumačkom paru!

Mario i Aleksandra u vezi su od 2018. godine, a čini se kako njihovoj, sada četveročlanoj obitelji ne nedostaje zabave, a na jedan od oduševljenih komentara koji su se nizali nakon objave, Petreković je odgovorio: "Zgrada gori od cura".

Linker
20. travanj 2024 04:09