nema čekanja

Sprema li se drugo vjenčanje Beckhamovih? Drugi najstariji sin želi što prije krenuti stopama svog brata

Nakon što se najstariji Beckhamov sin Brooklyn vjenčao prije dva tjedna, šuška se da je i mlađi Romeo spreman za brak.

Drugi najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, 19-godišnji Romeo, već je tri godine u vezi s manekenkom Mijom Regan, a šuška se da je njihov odnos vrlo ozbiljan.

Kako piše Metro, izvor blizak obitelji tvrdi da je Mia vrlo bliska Romeovoj majci Victoriji te da je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost.

image

Romeo Beckham i Mia Regan

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Vjenčati se brzo i dok si mlad očito je tradicija u obitelji Beckham. Opsjednuti su jedno drugim i definitivno su u tome do kraja", rekao je izvor. Dodao je da par želi imati veliku obitelj te da jedva čeka "prionuti na posao".

Čitajte i: Vjenčanje od 25 milijuna kuna! Dan iz snova za Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Romeov brat Brooklyn se prije dva tjedna vjenčao s Nicolom Peltz na luksuznom imanju njezina oca u Palm Beachu, a troškovi se procjenjuju na 25 milijuna kuna.

Na slavlju bilo je mnogo poznatih faca poput Serene Williams, Eve Longoria, Gordona Ramseyja i drugih, a slavlje se nastavilo kroz čak tri dana. Mladenci su od tate Davida na poklon dobili klasični Jaguar vrijedan 500.000 dolara. Bivši nogometaš je odnedavno investirao u restauratorsku tvrtku Lunaz koja je elektrificirala i rekonstruirala Jaguar XK140 iz 1954., nakon što je u lipnju 2021. preuzeo 10 posto udjela tvrtke.

Linker
25. travanj 2024 11:22