BIVŠI PAR

Spoj vrijedan 165.000 dolara: Jake Gyllenhaal za 24 sata s Taylor Swift platio vrtoglav iznos!

Iako je bila kratkoga vijeka, ljubavna romansa Jakea Gyllenhaala i Taylor Swift krajem 2010. punila je tabloide, a o detaljima se priča i više od desetljeća kasnije!

Iako je ljubav između bivšeg para potrajala svega dva mjeseca, glumac Jake Gyllenhaal navodno nije štedio tijekom veze s pjevačicom Taylor Swift - prema pisanju stranih medija koji su se sada raspisali o jednom njihovom spoju koji ga je koštao 165.000 dolara.

Vrtoglav iznos za 24 sata s djevojkom

Gyllenhaal je pjevačici navodno platio privatni let iz SAD-a do Londona, gdje je promovirao svoj film Love and Other Drugs, kako bi s njom proveo svega 24 sata.

image
Par je u vezi bio svega dva mjeseca.
SWARBRICK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jake Gyllenhaal u novoj kampanji mirisa Luna Rossa: Svježi i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom

"Jake je htio provesti vrijeme s Taylor. Da to nije učinio, mimoišli bi se i ne bi se uspjeli vidjeti. Zato je unajmio privatni avion, koji ga je lako mogao koštati i do 165.000 dolara", govorili su te davne 2010. godine izvori upoznati s kratkom vezom bivšeg para za britanske tabloide.

Čitajte i: Glazbenica živi u stalnom strahu! Za Taylor Swift prijeteće poruke i provale postale su dio života

Jesenja veza

S obzirom na to da je romansa bila iznimno kratkog vijeka, američki tabloidi su njihovu vezu nazvali "jesenjom" - trajala je samo jednu jesen, a kao razlog prekida nagađao se prevelik pritisak medija pod kojim je glumac posustao.

Linker
25. travanj 2024 00:48