INTIMNA PROSLAVA

Splitska bajka: Kći proslavljenog Hajdukovca Ivice Šurjaka udala se za splitskog poduzetnika

Lauren Šurjak u Crkvi sv. Nikole u Splitu udala se za poduzetnika Roka Kačunića. Par je u lipnju dobio sina, čije će krštenje također proslaviti u poznatom splitskom restoranu Teraca Vidilica, koji je u vlasništvu njezina slavnog oca.

Kći našeg proslavljenog bivšeg nogometaša Ivice Šurjaka, Lauren Šurjak, udala se u Splitu za poduzetnika Roka Kačunića. U malenoj Crkvi sv. Nikole na južnim obroncima Marjana par je izrekao sudbonosno "da". Intimno slavlje nastavilo se u restoranu Teraca Vidilica s koje se pruža najljepši pogled na centar Splita, a udaljen je tek nekoliko minuta hoda od malene crkve. Lauren se odlučila za jednostavno uređenje terase kojom dominiraju bež nijanse, a lampice i cvijeće dodatno pridonose atmosferi romantične splitske noći.

image
Prvi poljubac.
SASA BURIC/CROPIX

S mladenkom smo se čuli sredinom tjedna kada nam je srdačno rekla u kojoj su fazi pripreme za najvažniju večer u njihovim životima.

image
Na vjenčanju je bilo 60-ak uzvanika.
SASA BURIC/CROPIX

"Jako smo uzbuđeni, pomalo sve završavamo, sve ide kako smo zamislili. Bit će uzak krug ljudi, oko njih 60-ak, samo najbliži", rekla je te dodala kako se odlučila za jednostavnu, bijelu i dugačku vjenčanicu, koja je kreacija poznate splitske dizajnerice Monike Sablić. S tek minimalnom šminkom i raspuštenom ravnom kosom, Lauren je zaista zablistala u svome danu. Na vjenčanju je bila i splitska glazbenica te glumica Ana Uršula Najev.

image
Roko Kačunić, Lauren, Renata i Ivica Šurjak
SASA BURIC/CROPIX

Inače, vlasnik restorana u kojem se nastavlja fešta je njezin otac, bivši sportski direktor Hajduka i proslavljeni nogometaš koji je u 80-ima bio jedan od najboljih hrvatskih nogometaša.

image
Renata i Ivica Šurjak
SASA BURIC/CROPIX

Ponosan je djed troje unučadi budući da je njegova mlađa kći Lauren rodila sina u lipnju ove godine. Mnogi su joj na fotografiju malenoga koju je objavila na Instagramu napisali kako je "isti Šure", odnosno njezin tata. Starija kći Jasmina ima djevojčice Milu (7) i Elu (5).

Lauren i Jasmina, iako rođene u Long Beachu u Kaliforniji i imaju dvojno državljanstvo, ipak su se odlučile na život u Splitu.

image
Ana Uršula Najev
SASA BURIC/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Ekskluzivno! Zvijezda NBA-a Ivica Zubac i Kristina Prišč uplovili u bračnu luku: Mladenka je pustila i suzu...

Linker
05. ožujak 2024 18:22