Spice Girls Instagram
Publika oduševljena

Spektakl na povratničkoj turneji Spajsica: Par se zaručio na pozornici, Mel B im dala urnebesan savjet

Obožavatelji popularnog benda devedesetih ostali su u šoku kada se na koncertu na stadionu Etihad u Manchesteru jedan od fanova, popeo na pozornicu i pred cijelim auditorijem zaprosio svog dečka.

Spajsice su fana Leea Christiea usred koncerta pozvale da im se pridruži pred golemom publikom, a on je tada kleknuo na jedno koljeno i zaprosio svog dečka Duanea Wattersa. Srećom, Duane je rekao 'da' te su se zatim poljubili na opće oduševljenje svih.

Mel B, koja se nedavno razvela od supruga Stephena Belafontea udijelila im je duhovit savjet: "Potpišite predbračni ugovor". Romantičan potez dvojice fanova mnoge je ostavio u suzama pa su brže-bolje podijelili reakcije na Twitteru: "Ok, tip je zaprosio svog dečka na koncertu Spajsica, ne mogu, plačem", bio je jedan od komentara.

Spice Girls Instagram

Spice Girls će na povratničkoj turneji odraditi 13 koncerata, od kojih su već dva prošla s negodovanjem fanova. Naime, u dublinskom Croke Parku dio publike viđen je da ljutito napušta koncert jer im je loše ozvučenje pokvarilo opći dojam koncerta, a ista situacija se ponovila i u Cardiffu. Osim što su fanovi popljuvali Spajsice riječima da ne pjevaju kao nekada, ozvučenje je toliko bilo loše da su mnogi od njih zatražili povrat novaca.

Spice Girls Instagram

Prilično rano sam otišao s koncerta u Cardiffu. Jako sam razočarana jer nisam mogla čuti ni riječi. Baš sam se veselila cijelom koncertu, ali sve je izgledalo pomalo jadno", bili su neki od komentara na Twitteru. Neki su se žalili i na krov na stadionu koji je ostao otvoren pa ih je zalila kiša: "Morali smo otići s koncerta jer smo se smrznuli, pokisli i nismo ništa čuli. Obično bacanje novaca". Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili Emmu Bunton, Geri Horner, Mel B i Mel C za njihov 'magičan' i 'nevjerojatan' nastup. Victoria Beckham, poznata kao Posh Spice, nije se pridružila turneji jer ne želi da ju se više povezuje s grupom.

Linker
18. travanj 2024 22:26