Nova stranica

Sonja Kovač slavi veliki životni uspjeh, čestitala joj i Ella Dvornik: ‘Hajde, barem je netko uspio‘

Nakon života po svjetskim hotelima i podstanarstvu, bjelovarska influencerica konačno je s dečkom kupila vlastiti dom koji jedva čeka urediti i u njemu uživati.

Bjelovarska influencerica, travel blogerica i bivša glumica Sonja Kovač u novu godinu je ušla s velikim osobnim uspjehom. Naime, nakon godina i godina života po hotelima zbog prirode njezinog posla, konačno je kupila vlastiti dom i to uz podršku dečka, pokeraša Gorana Mandića.

Naime, zaljubljeni par jedva čeka da počne živjeti zajedno u zagrebačkom stanu, a ovom lijepom viješću blogerica se pohvalila i na svom Instagram profilu.

"Živjeli, za novo poglavlje života! Kako nije bilo putovanja napokon sam se uhvatila u koštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo oko opremanja i uređivanja, ne mogu dočekati!", napisala je ispod fotografije na kojoj u naručju ljubi Gorana.

Čitajte i: Poker im donio dugu i sretnu ljubav! Sonja Kovač konačno pokazala samozatajnog dečka

S obzirom na to da sada zbog pandemije manje putuje, Kovač se posvetila traženju stana, a to je svojim pratiteljima natuknula već u prosincu prošle godine.

U komentarima je dobila puno pohvala i čestitki, među kojima je bila i ona influencerice Elle Dvornik koja također traži kuću, ali u Istri. "'Ajde bar netko, ja još ne mogu naći", napisala je Ella u komentaru, sretna zbog Sonje, ali razočarana zbog sebe.

Sonja i Goran zajedno su već osam godina, a spojila ih je strast prema putovanjima i - pokeru. Naime, Goran je strastveni pokeraš te često osvaja turnire po cijelom svijetu. Influencerica je dugo odolijevala pokazati svog dečka javnosti, no malo po malo osvanuo je na njezinom profilu.

Tijekom karantene ga je Sonja nagovorila na snimanje videa kako bi razvedrila svoje obožavatelje. Među onima koji su se posebno razveselili njezinoj snimci bio je i voditelj Dalibor Petko koji je Sonji poručio da bi i dečka trebala ubaciti u posao. No, koliko se čini, to jednostavno nije njegov poziv.

Linker
18. travanj 2024 06:11