Reuters
Afričke avanture prve dame

Solo i sretna: U kompletnom safari looku Melania Trump zabavlja se kao nikad

Na službenom putovanju bez supruga Donalda, prva dama Amerike uspjela se opustiti i zabaviti, a mnogi su primijetili da je s ovako zadovoljnim izrazom lica nismo vidjeli godinama...

Samostalna turneja po Africi Melaniji Trump itekako godi, barem ako je suditi po fotografijama na kojima prva dama Amerike izgleda tako veselo i razigrano.

Reuters

Peti dan sedmodnevnog putovanja 48-godišnja Slovenka iskoristila je za uzbudljiv izlet u prirodu, za koji se dotjerala u tipičnom safari stilu.

Reuters

Uske bež hlače Melania je iskombinirala s bijelom košuljom, ravnim smeđim čizmama do koljena i pripadajućim remenom iste boje, a za vožnju otvorenim džipom odvažila se na bijelu kacigu, s kojom je posjetila na neku od junjakinja starih pustolovnih filmova.

U.S. first lady Melania Trump takes a safari in Nairobi, Kenya, October 5, 2018. REUTERS/Carlo Allegri - RC18BAB83E20
REUTERS

Opuštena prva dama na safariju nije htjela propustiti ni jednu aktivnost pa je hranila bebe slonove, pozorno slušala priče stručnjaka i uživala u pogledu na žirafe i zebre, a tek tu i tamo, 'okinula' bi pokoju fotografiju, za uspomenu na lijepo putovanje .

U.S. first lady Melania Trump feeds a baby elephant a bottle of milk at the David Sheldrick Wildlife Trust elephant orphanage in Nairobi, Kenya, October 5, 2018. REUTERS/Carlo Allegri - RC135B9EB8D0
REUTERS

Nakon safarija, posjetila je dom za djecu u Nairobiju gdje je bebe nosila u rukama i s pažnjom slušala priče odraslije djece, koja su joj pripremila i zabavnu točku.

Reuters

Melanija se nije ustručavala zaplesati s djecom, a mnogi su strani mediji primijetili da je ovako opuštenu nismo vidjeli godinama, ako i tada.

U kazalište Kenya National Theatre, gdje je upoznala i prvu damu Kenije Margaret Kenyattu, Melanija je stigla odjevena u maksi haljinu sa žuto-bijelim prugama i bijele balerinke.

Reuters

Za vrijeme programa i ponovnog druženja s djecom, s lica nije skidala širok osmijeh koji joj zaista lijepo pristaje.

Linker
16. travanj 2024 04:26