tužna ispovijest

Šokantno otkriće Demi Lovato: ‘Diler me silovao kad sam se predozirala i ostavio da umrem‘

U novoj dokumentarnoj seriji o problematičnoj prošlosti i životu Demi Lovato, mlada je pjevačica otkrila kako ju je jedan muškarac silovao još u vrijeme dok je radila za Disney Channel, a godinama nakon, isto je učinio i njezin diler.

U novoj dokumentarnoj seriji "Demi Lovato: Dancing with the Devil", poznata američka pjevačica otvara srce i otkriva sve o svojim mračnim danima.

Demi, koja je već u ranoj tinejdžerskoj dobi krenula eksperimentirati s drogama, kaže kako su je bulimija i pretjerana kontrola njezinog menadžerskog tima dovela do velikog kraha 2018. godine, kad se predozirala i, nakon što joj je život spašen, završila u klinici za odvikavanje.

image
U dokumentarcu 'Dancing With The Devil', Demi je otkrila stravične događaje iz svoje prošlosti
YOUTUBE ORIGINALS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kobna noć puna užasa

U stravičnom priznanju Demi je otkrila kako ju je u noći kad se predozirala, silovao njezin diler te ju "ostavio da umre" i pobjegao".

Na žalost, to nije bilo prvo iskustvo seksualnog zlostavljanja koje je u svom mladom životu pjevačica doživjela.

Traumatična noć s dilerom prisjetila ju je na događaj koji se odvio kad je imala samo 15 godina te radila za kanal Disney.

"Bila sam silovana kad sam izgubila djevičanstvo", otkrila je.

U to vrijeme, Demi je bila dio Disneyjeve ekipe koja se zavjetovala da će sa seksualnim odnosima čekati do braka te je nosila "prsten čistoće". Takav su prsten tada nosile i Selena Gomez, Miley Cyrus te braća Jonas.

S osobom koja ju je silovala flertovala je i ljubila se, a zatim je rekla da ne želi krenuti "dalje".

"Rekla sam - hej, ovo neće ići dalje od ovoga, ja sam djevica i ne želim izgubiti djevičanstvo na ovaj način. No toj osobi to ništa nije značilo, napravila je što je htjela. Sama sam sebi rekla da sam ja kriva jer sam otišla u sobu s njim i ljubila se", ispričala je traumatizirana Lovato.

Otkrila je i da je rekla nekome što se dogodilo, no osoba koja ju je silovala nikad nije odgovarala za svoje postupke. "Nisu ga izbacili sa snimanja filma" izjavila je i dala naslutiti da je riječ o nekome iz ekipe filma "Camp Rock 2" ili serije "Sonny With a Chance", koje je u to doba snimala.

Nakon tog događaja ušla je u opasan vrtlog bulimije i samoranjavanja jer, kako kaže, "kršćanka u njoj teško uspjela shvatiti da se radi o silovanju te da nije ništa skrivila".

image
Iz filma "Camp Rock 2", koji je snimala kad je nosila "prsten čistoće"
PRESS FOTO
Linker
20. travanj 2024 23:42