Profimedia, Xposurephotos
A bila je mršava!

Šokantan dijetni režim pjevačice: 'Danima sam spavala samo da ne moram jesti'

U vrijeme kad je bila na vrhuncu slave Lily Allen je tako hrabro i dobro nosila zavodljive haljinice da nitko nije ni pomišljao da ima neviđen problem sa slikom o sebi i svom izgledu. No, iza maske stajala je nesigurna djevojka koja se na svakojake načine trudila ne jesti kako se ne bi udebljala.

Britanska pjevačica Lily Allen (33) vratila se u fokus javnosti s novim, četvrtim albumom nazvanim 'No shame'. Kako je priznala, riječ je albumu koji joj je došao kao svojevrsna ispovijest jer kroz pjesme progovara o problemima koji su joj se samo gomilali posljednjih desetak godina. Riječ je o propalom braku, grižnji savjesti jer se smatrala lošom majkom, te o problemima s kokainom, alkoholom i petljanju s muškarcima.

U najnovijem intervjuu u emisiji na ITV programu Lorraine otkrila je da je također napisala knjigu u kojoj je potpuno ogoljela dušu. 'Pisala sam i o tome kakav sam odnos imala prema svom tijelu, sve samo ne pozitivan. Htjela sam biti mršava i pribjegavala sam očajničkim mjerama ne bih li spriječila konzumiranje hrane. Danima sam spavala, ostajala u krevetu samo da ne moram ustati i jesti. Da, u dvadesetima sam imala jako lošu vezu sa svojim tijelom', rekla je Allen.

'U knjizi sam bila brutalno iskrena. Kad moje kćeri, šestogodišnja Ethel i petogodišnja Marnie, budu u tinejdžerskim godinama i pročitaju je, reći će 'Mama, sramotiš nas', moći ću im samo reći: 'Samo čitajte i učite'.

Lily je četiri godine radila na novom albumu i kako kaže, prezadovoljna je uratkom.

22.MARCH.2015 - MALIBU - USA

*** EXCLUSIVE PICTURES ***

ENGLISH SINGER SONGWRITER LILY ALLEN FROLICKS ON THE BEACH WITH HER TWO DAUGHTERS ETHEL MARY AND MARNIE ROSE AS THEY ENJOY A PICNIC WITH FRIENDS IN MALIBU., Image: 233921502, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE PICTURES - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Njezin je brak sa slikarom Samom Cooperom propao 2015. godine, a papire su potpisali tek nedavno.

Splash

Linker
25. travanj 2024 17:19