Promo/La Roche - Posay
Baš im ide od ruke

Šogorice u izlasku: Ove dame osim što su velike sretnice i znaju odvojiti vrijeme za važne stvari

Slavne šogorice Nevena i Bojana uvijek izgledaju tip-top, a tako je bilo i na eventu u samom centru Zagreba gdje su blistale u proljetnim outfitima.

Poznate šogorice udane za braću Vejzović, voditeljica Nevena Rendeli i glumica Bojana Gregorić vole isprobavati novitete iz svijeta beauty industrije pa su se zato pojavile na istom eventu. Njegovane poznate dame susrele su se u samom središtu Zagreba, točnije u Elfs Showroomu na predstavljanju anti-age kolekcije iz La Roche - Posaya te su slušale savjete dr. dermatolvenerologije Nevije Delalle i Željane Bolanče.

Promo/La Roche - Posay

Promo/La Roche - Posay

Kod obitelji Vejzović već godinama u nizu se mogu čuti lijepe vijesti tako da slavne šogorice imaju pregršt tema za razgovor. Nevena je majka jednoipolgodišnjih blizankinja Lee i Mare i malene Vite koja je u obitelj stigla krajem studenog 2018., dok je Bojana majka Raula (12) i Zoe (8).

Poznate dame zablistale su u prekrasnim stajlinzima. Bojana je odjenula treperice i cvjetnu košulju te visoke bež čizme, dok je Nevena imala sako i trendi remen kričave boje. Bojana i Nevena često obiteljski ljetuju zajedno na Pelješcu. Nevena je jednom prilikom otkrila tko je glavni chef obitelji fotografirajući svog supruga Maka i brata Enesa u kuhinji. Nevena je nakon njihovog vjenčanja u lipnju 2016. objavila fotografiju na kojoj brata složno rade u kuhinji uz komentar: 'Zna se tko kuha u obitelji Vejzović, jel' tak Bojana?' i tako obznanile svima kolike su sretnice.

Na eventu u središtu grada našle su se i Judita Franković, Lejla Filipović i mnogi drugi.

promo/La Roche - Posay

Promo/La Roche - Posay

Linker
27. studeni 2022 19:36