Konačno je gotovo

Sofia Vergara može mirno spavati: Bivši zaručnik htio joj je napakostiti suludom tužbom, ali nije uspio!

Nakon što je Nick Loeb protiv bivše zaručnice pokrenuo tužbu jer nije pristala da se njezini zamrznuti embriji stave u surogat majku koja bi rodila njihovo dijete, sud je presudio u korist latino zvijezde, čak i nakon njegove žalbe.

Latino glumica Sofia Vergara više ne mora brinuti zbog sulude tužbe bivšeg zaručnika Nicka Loeba. Naime, sud u Los Angelesu odbacio je i posljednju žalbu američkog poslovnjaka u parnici protiv Vergare u kojoj je tražio da može bez njezine dozvole iskoristiti zamrznute embrije. Naime, na ovaj korak su se odlučili dok su još bili zajedno.

Ipak, Vergara je 2014. prekinula zaruke, a godinu dana prije otišli su na in vitro oplodnju, no ona nije uspjela. Zvijezda serije "Moderna obitelj", inače i majka sina Manola, u studenom 2015. udala se za Joea Manganiella, što je Loeba očito razljutilo pa joj je mislio napakostiti.

image
Sofia Vergara i Nick Loeb 2010.
AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najplaćenija holivudska ljepotica svoje izrazito velike grudi nikad nije voljela: ‘Išle su mi na živce‘

Dvije godine kasnije Vergara je predala pravne dokumente u Kaliforniji, nadajući se da će Loebu onemogućiti upotrebu zamrznutih embrija. Loeb je isplanirao da surogat majka rodi njihovo dijete, na što Vergara nije željela pristati.

Nije uspio u namjeri

Ranije ovog mjeseca sudac u Los Angelesu presudio je u Vergarinu korist, pozivajući se na obrazac koji su bivši zaručnici potpisali u klinici za plodnost, a ona glasi da oboje moraju pristati na bilo kakvo korištenje embrija. Loeb je na presudu uložio žalbu, ali njegova namjera nije uspjela.

image
Sofia Vergara pronašla je srodnu dušu u Joeu Manganiellu.
AVALON.RED/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Poduzetnik je ranije tvrdio da je navedeni obrazac potpisao pod prisilom, no sud je utvrdio da ne postoji dokaz koji potkrepljuje njegovu izjavu, kao ni tvrdnju da su on i Vergara imali "usmeni sporazum" koji bi mu omogućio da embrije ugradi u surogat majku.

Čitajte i: Život je nije mazio, no ona je sve nevolje pobijedila i danas je najplaćenija glumica svijeta

Inače, Vergara je 2020. bila proglašena najplaćenijom televizijskom glumicom, čak i onda kada je Hollywood bio paraliziran zbog koronavirusa. Tada je zaradila vrtoglavih 43 milijuna dolara, a Forbes procjenjuje da će Sofia zarađivati barem deset milijuna dolara po sezoni za angažman sutkinje u talent showu "America's Got Talent".

Za ulogu u "Modernoj obitelji" dobivala je 500 tisuća dolara po epizodi. Velika potpora u karijeri joj je 29-godišnji sin Manolo i suprug Joe za kojeg se udala nakon godinu i pol dana veze u Palm Beachu.

Linker
20. travanj 2024 15:32