Jednu od najskupljih kreacija s potpisom Diora nosila je u Maroku
 Getty Images
stigle nove vijesti

Snovi Meghan Markle da rodi kod kuće pali su u vodu

U ponedjeljak u 5:26 sati ujutro Meghan Markle je na svijet donijela sina - kako javljaju britanski mediji, nije bilo moguće udovoljiti njezinoj želji da rodi kod kuće.

Meghan Markle silno je željela roditi kod kuće, no to se ipak nije dogodilo. Prvo, s 37 godina žena je u dobi kad se smatra 'starijom rodiljom' i liječnici su kod njih posebno oprezni, a uz to je Meghan punih tjedan dana probila termin porođaja pa je vrlo izvjesno da je porođaj morao biti induciran.

Sigurno je sigurno, i zato je Meghan, kako javlja DailyMail, u strogoj tajnosti u pratnji supruga, princa Harryja te njegova osiguranja iz Scotland Yarda, još u nedjelju prebačena u jednu od londonskih bolnica. S njima je bila i Meghanina majka Doria Ragland, koja je kod kuće u SAD-u prošla tečaj za doulu, ne bi li Meghan pružila najkvalitetniju moguću skrb prije i poslije porođaja. U bolnici je Meghan ostala sve do porođaja koji je uslijedio u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima. Pa ipak, već nekoliko sati nakon porođaja, puštena je s bebom kući.

Navodno čak ni stariji članovi kraljevske obitelji nisu znali da Meghan kreće put rodilišta. Nagađa se da je u pitanju bolnica Portland u kojoj su djecu na svijet donijele i princeze Beatrice i Eugenie. 'Osnovni paket' porođaja ondje košta ravno 130.000 kuna.

Kraljevski par rođenje djeteta slavi u privatnosti, bez medijskog pritiska i fotografiranja ispred bolnice nekoliko sati nakon porođaja, kao što su to prije nje radile princeza Diana i Kate Middleton. Medijima se ipak obratio novopečeni otac, princ Harry, koji nije mogao sakriti ushit i ponos zbog prvorođenca: "Oduševljen sam što mogu objaviti da smo Meghan i ja jutros postali roditelji dječaka, vrlo zdravog dječaka. Nevjerojatno sam ponosan na svoju suprugu. Ovo je bilo predivno iskustvo, kao što bi rekao svaki roditelj, dijete je predivno. Izvan sebe sam", rekao je novinarima.

The Duke of Sussex speaking at Windsor Castle in Berkshire after the Duchess of Sussex gave birth to a baby boy weighing 7lbs 3oz., Image: 431233000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Sin princa Harryja i vojvotkinje Meghan je osmo praunuče kraljice Elizabete II. i sedmo u redu za nasljedstvo krune. Niti javnost, a niti par sam, nisu znali čekaju li djevojčicu ili dječaka. Prva vijest o dolasku kraljevske bebe na svijet po prvi put u povijesti objevljena je na Instagramu!

RABAT, MOROCCO - FEBRUARY 25:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk through the walled public Andalusian Gardens which has exotic plants, flowers and fruit trees during a visit on February 25, 2019 in Rabat, Morocco.  (Photo by Facundo Arrizabalaga - Pool/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle i princ Harry

Linker
25. travanj 2024 03:29