NEZGODA NA ZIMOVANJU

Snježana Schillinger slomila nogu: ‘Baš sam voljela skijati, reći ću samo to...‘

Nakon što je na skijanju u Austriji slomila nogu, zagrebačka poduzetnica na operaciju je ipak došla u Zagreb.

Poznata zagrebačka poduzetnica Snježana Schillinger ex. Mehun slomila je nogu na skijanju u Austriji, a o nezgodi je obavijestila pratitelje na Instagramu.

"Preskočit ćemo sada detaljan opis, analizu što, kako i zašto baš sam tu sekundu se odlučila za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomitelju nogu ili koljena! Plač, šok, neizvjesnost, brzinu austrijske hitne, konačnu odluku da ja po mužu Austrijanka ipak idem na operaciju u Hrvatsku...jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane jel da? Mi imamo samo lijepe trenutke, speglane fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati...reći ću samo to", napisala je PR menadžerica i modna dizajnerica koja je zimovala u društvu supruga Franza Schillingera.

Čitajte i: Snježana Mehun udala se za svog Franza na Kornatima dok joj je vjenčanica vijorila na vjetru, tulum tek počinje

Podršku su Snježani ubrzo pružili pratitelji u komentarima koji su je ubrzo obasuli riječima podrške.

Među njima su se našla i poznata lica domaće javne scene, Snježanini prijatelji i kolege - između ostalih i proslavljena modna dizajnerica Matija Vuica koja vjeruje da će se Snježana već iduće godine vratiti skijanju, ali i Neven Ciganović koji se našalio da će iz ljubavi prema štapovima ta pomagala poduzetnica sada koristiti i "na suhom".

Iako je pozirala sa štakama, Snježana u društvu supruga nije skidala osmijeh s lica, a ljubav svog života upoznala je u jesen 2018. na sajmu chartera u Zagrebu. Vezu su započeli u svibnju 2019., a zaručili se 12. veljače ove godine na Maldivima. Bilo je to tijekom ceremonije plutajućeg doručka, a Snježana je na dar dobila dijamantni prsten iz stare bečke draguljarnice.

"Slažemo se u većini stvari. Ako se i porječka­mo, to je zato što sam ja spontana i ležerna, a on previše organiziran i detaljan. Ima zapisane sve rođendane dragih ljudi, trudi se da sve što napiše bude gramatički besprijekorno, čak i na društvenim mrežama, ali mu zato treba više vremena da nešto napravi. Ja u istom vremenu pošaljem mailove, skuham ručak i odradim trčanje u Maksimiru. No, možda ne bismo funkcionirali da smo isti. Franz kaže da mu se sviđa što sam vesela, zabavna i tako prirodna", rekla je Snježana jednom za Gloriju.

Linker
19. travanj 2024 06:35