treća sreća

Snježana Mehun udala se za svog Franza na Kornatima dok joj je vjenčanica vijorila na vjetru, tulum tek počinje

Duga vjenčanica Snježane Mehun vijorila je na vjetru koji je danas puhao na Kornatima dok je ljubavi svog života, Franzu Schillingeru izreka sudbonosno ‘da‘ u krugu najboljih prijatelja i kumova.

Društvenim mrežama već se objavljuju prve fotografije novopečenih supružnika, Snježane Mehun i Franza Schillingera koji, opijeni ljubavlju ne skidaju poglede jedno s drugoga. Snježanin suprug bio je vrlo markantan u ljetnom lanenom bež odijelu ispod kojega je nosio klasičnu bijelu košulju. A dok je Snježana u brak uplovila bosa, a on je na nogama nosio mokasine u boji odijela. Bijelu asimetričnu vjenčanicu prema njezinoj želji izradio je Tin Brišar, dizajner koji radi za njezin brend Duchess. Otvorenog je dekoltea, korzetiranog struka i laganog sirena kroja. „Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte. Tin radi i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja. Generalno bih rekla da će naša svadba nalikovati onoj iz filma “Mamma Mia!”", rekla je nedavno Snježana.

image
FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
image
FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM

Njoj je kuma dugogodišnja prijateljica i bivša manekenka Antea Kodžoman, a njemu predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša. Na vjenčanju je i njegova bivša djevojka Bojana Maglaić te Nives Celzijus, Ecije Ivušić i dečko Goran Belošević, Neven Ciganović i još neki bliski uzvanici koji uživaju u glazbi violončelistice Ane Rucner, no fešta je počela domaćim hitovima među kojima i "Nije u šoldima sve".

Snježana Mehun se vratila! Pokazala svoj divni bečki stan i blizanke koje su joj pomogle u poslu

Snježana je Franza upoznala u jesen 2018. na sajmu chartera u Zagrebu, vezu su započeli u svibnju 2019., a zaručili se 12. veljače ove godine na Maldivima. Bilo je to tijekom ceremonije plutajućeg doručka, a Snježana je na dar dobila dijamantni prsten iz stare bečke draguljarnice.

image
FOTOGRAFIJE: INSTAGARM

"Slažemo se u većini stvari. Ako se i porječka­mo, to je zato što sam ja spontana i ležerna, a on previše organiziran i detaljan. Ima zapisane sve rođendane dragih ljudi, trudi se da sve što napiše bude gramatički besprijekorno, čak i na društvenim mrežama, ali mu zato treba više vremena da nešto napravi. Ja u istom vremenu pošaljem mailove, skuham ručak i odradim trčanje u Maksimiru. No, možda ne bismo funkcionirali da smo isti. Franz kaže da mu se sviđa što sam vesela, zabavna i tako prirodna", rekla je Snježana za Gloriju.

Poznati zaručnici ne kriju naklonost na špici: Snježana Mehun sočno je ljubila svog Franza

Linker
20. travanj 2024 03:26