Pohvalila se i fotografijom

Snaha Roda Stewarta obožava Hrvatsku: Jedva je čekala upoznati svog omiljenog nogometaša!

Nakon što je sa dečkom Liamom i budućim svekrom, glazbenikom Rodom Stewartom, ovog ljeta krstarila hrvatskom obalom, Nicole Artukovich sada je posjetila i Zagreb te uhvatila priliku da se fotografira s našim reprezentativcem.

Snaha glazbenika Roda Stewarta, Nicole Artukovich, cijelo je ljeto provela krstareći na Jadranu s dečkom Liamom Stewartom i svekrom, glazbenikom Rodom Stewartom i svekrvom Penny Lancaster. Ljepote naše zemlje toliko su oduševile Nicole da se morala vratiti.

Ovoga puta stigla je u Zagreb, a tu je priliku iskoristila kako bi upoznala svog omiljenog hrvatskog nogometaša, Domagoja Vidu. Nicole se ovim susretom pohvalila i na Instagramu, objavivši fotografiju s Vidom.

"Moj omiljeni hrvatski reprezentativac", kratko je napisala ispod fotografije. Naravno, prikupila je mnogo lajkova pa i onaj sestre Christine.

Osim objave na feedu, Nicole je u nizu Instagram storyja pokazala kako se zabavlja u Zagrebu. Fotografirala se na vrhu zgrade u centru grada te s kriglom piva u ruci.

Inače, Nicole je dugogodišnja djevojka Stewartovog sina, hokejaša Liama, a Hrvatsku je upoznala preko djeda i bake koji žive u Moluntu. Nicole je tako mnogo puta bila u našoj zemlji te na društvenim mrežama objavljivala njezine ljepote.

Jednom prilikom ona i Liam su ljetovali na Visu te se tada pohvalila da i njezin dečko obožava Hrvatsku.

"Moj didi pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s babom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste", napisala je Nicole na Instagramu, otkrivši i da ima tetoviranu hrvatsku šahovnicu.

Čitajte i:

Slavni zavodnik i veliki glazbenik Rod Stewart stigao u Dubrovnik u društvu supruge!

Supruga Roda Stewarta progovorila o užasima koje su prošli zbog njegove borbe s rakom

Okupio je sadašnju i tri bivše na istom mjestu, ali jedna nedostaje

Linker
20. travanj 2024 00:02