PRERANO JE OTIŠLA

Smrt koja je potresla portugalskog napadača: Cristiano Ronaldo se oprašta od voljene osobe

Smrt bliske prijateljice i supruge najboljeg prijatelja potresla je slavnog nogometaša Cristiana Ronalda koji se od Soraje Semedo oprostio emotivnom objavom na Instagramu.

Najpopularniji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo s obitelji tuguje zbog prerano preminule supruge najboljeg prijatelja Joséa Semeda. Smrt Soraje Semedo, dugogodišnje bliske prijateljice silno je potresla Ronalda koji se od nje oprostio emotivnom objavom na Instagram profilu.

Smrt koja je potresla portugalskog napadača

Čitajte i: To si može priuštiti samo on: Cristiano Ronaldo izolaciju provodi u multimilijunskoj vili s pogledom na ocean

“Dođe vrijeme kada sve padne u drugi plan, pa tako i nogomet. Nedavno nas je neočekivano napustila draga Soraia (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario. Ništa ne može umanjiti bol mojega brata Joséa Semeda i njegove obitelji. I danas smo zajedno, kao i uvijek, a moramo se suočiti s ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikada te nećemo zaboraviti”, teškim se riječima Ronaldo suočio s preranom smrću prijateljice uz fotografiju na kojoj pozira s partnericom Georginom Rodriguez, sinom Cristianom Juniorom te najboljim prijateljem Joséom i njegovom suprugom koja je tragično preminula u 34. godini.

Čitajte i: Georgina Rodriguez ne može dočekati da je Ronaldo zaprosi: ‘Daj bože...‘

Veliki prijatelji iz mladosti

Cristiano je inače prijatelj iz mladosti s Joséom, igračem Vitorije Setubal koji je više puta zasluge za svoju discipliniranost - kada je bio igrač akademije - pripisao Ronaldu.

image
Cristiano Ronaldo i Georgina s Josem Semedom i suprugom na večeri.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Svoju sportsku karijeru, svoju djecu i svoj predivan život dugujem Cristianu. Da nije bilo njega, bio bih izbačen s akademije i vratio se gdje sam odrastao", izjavio je jednom prilikom José čiji su prijatelji iz djetinjstva upali u pakao droge ili su u zatvoru, a što smatra da bi i njega zadesilo da nije bilo slavnog portugalskog napadača.

Linker
02. travanj 2024 17:00