sud odobrio

Službeno je! Kanye West uspio u nakani promjena imena, evo kako se sada zove

Iako se javnost navikla na njegove čudne odluke kad se god u vijestima pojavi njegovo ime, reper je ovaj put nadmašio samog sebe.

Od američkog repera Kanyea Westa može se svašta očekivati otkako se nakon razvoda od Kim Kardashian odselio u Wyoming i oteo svakoj kontroli.

Kad se u vijestima pojavi njegovo ime, javnost je spremna na sve, no 44 -godišnji glazbenik, producent i modni dizajner posljednjim je potezom nadmašio samog sebe, javlja Billboard.

Čitajte i: Kanye West ponovno privlači pažnju: Podnio je zahtjev za promjenom imena koje za njega ima duboko duhovno značenje

Kalifornijski sud odobrio mu je promjenu imena iz dosadašnjeg Kanye Omari West u "Ye". Točnije rečeno, u skladu s odlukom Michelle Williams, sutkinje Višeg suda u Los Angelesu, od ponedjeljka, 18. listopada, osebujni muzičar službeno se zove „Ye”.

image
Kanye West
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Javnost pita što mu je bilo i zašto je za ime izabrao rječicu koja se može lako zamijeniti s riječi „Yeeah”? Njome se na njegovom materinjem jeziku izražava odobravanje, pa se sad postavlja pitanje nije li glazbenik baš zato odlučio malo je skratiti i pretvoriti u ime?

Duhovno značenje imena

U ekskluzivnom intervjuu koji je dao Billboardu nedugo nakon objavljivanja albuma „Donda”, rekao je kako je "Ye" referenca na biblijski izraz za "ti". U kasnijem tweetu napisao je :"Tko ili što je Kanye West bez ega? Samo ye." Ako je muzičar koji je prije nepuna dva mjeseca zbog osobnog razloga podnio službeni zahtjev za promjenu imena, sada sretan, čini se da je sretan i nadležni sud.

Njegova bivša supruga nije se oglasila, kao ni super model Irina Shayk (35) s kojom se viđa od lipnja ove godine. Iako su se društvene mreže usijale zbog šala na račun repera koji je 2019. priznao da se bori s bipolarnim poremećajem, kad se radi o unosnim poslovima on savršeno funkcionira. Da nije tako, teško da bi u travnju 2020., zahvaljujući tenisicama koje nose njegovo ime a osmišljene su u suradnji s Adidasom, postao milijarder ...

Linker
20. travanj 2024 03:11