Ne može je preboljeti

Slijedi primirje? Nakon brojnih uvreda, Kanye je zapratio Petea Davidsona na Instagramu

Reper kojemu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj ponovno provocira trenutnog partnera svoje bivše supruge Kim Kardashian, no komičar ne uzvraća reakcije.

Iako je glazbenik Kanye West zaratio s komičarom Peteom Davidsonom putem Instagrama, sada ga je na istoj platformi počeo pratiti, i to ubrzo nakon što se trenutni partner njegove bivše supruge Kim Kardashian ponovno pridružio toj društvenoj mreži.

Od svoga povratka na platformu, Davidson nije ništa objavljivao, pa nije ni uzvratio praćenje bivšem suprugu svoje djevojke. Naime, zvijezda je po prvi puta obrisala svoj Instagram profil 2018. godine, a kao razlog je naveo mentalno zdravlje te poručio pratiteljima: "Ne, ništa nije u redu. Ne, ništa se nije dogodilo. Ne, nema ništa zagonetnog ni u čemu. Jednostavno ne želim više biti na Instagramu ili na bilo kojoj platformi društvenih medija".

Naveo je i kako smatra da je internet opasno mjesto i kako se tamo ne osjeća ugodno, no svoj Instagram profil je ubrzo vratio te raspršio zabrinutost pratitelja objavom na kojoj navodi kako više ne želi biti na zemlji. Čini se kako je komičar u to vrijeme cijenio Westa, s obzirom na to da je hvalio njegov govor o problemima s mentalnim zdravljem na koje društvene mreže itekako utječu.

No, prije nekoliko dana Kanye je započeo rat s Davidsonom nazivajući ga pogrdnim imenima i podijelivši sa svijetom njihove privatne razgovore, a komičar mu je odgovorio kako mu ne pokušava stati na put kada je riječ o odgoju djece.

West, koji pati od bipolarnog poremećaja, podijelio je snimak Petea sa svojim prijateljem Machine Gun Kellyjem u donjem rublju uz opis: "Ne, nikada nećete upoznati moju djecu.".

Davidson je u studenome stupio u romantičnu vezu s Westovom bivšom suprugom Kim Kardashian, nakon što su se zaljubili tijekom njezina gostovanja u emisiji Saturday Night Live. Nakon što je javno napao Davidsona, Kanye je podijelio snimke zaslona na kojima se vide njegove poruke s Kim Kardashian koja ga moli da prestane dovoditi njezina trenutnog partnera u opasnost.

image

Davidson je u studenome stupio u romantičnu vezu s Westovom bivšom suprugom Kim Kardashian.

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jednostavno ga ne podnosi! Valentinovo iz noćne more u brakorazvodnoj parnici desetljeća

"Stvaraš zastrašujuće okruženje, netko bi mogao povrijediti Petea, a za sve ćeš ti biti kriv", optužila ga je Kim u objavljenim porukama.

Reper joj je odgovorio kako će uvijek sve činiti da zaštiti nju i njihovu obitelj te kako se pobrinuo za to da se njezinom dečku ne dogodi ništa loše u fizičkom smislu. U sljedećoj objavi, Kardashian ga je upitala zašto ne može zadržati nijedan njihov razgovor privatnim, na što je on odgovorio: "Zato što sam dobio poruku od svoje najdraže osobe na svijetu".

U veljači 2021. godine, Kardashian je podnijela zahtjev za razvod od Westa nakon gotovo sedam godina braka. Bivši par dijeli četvero djece: North (8), Saint (6), Chicago (4) i Psalm (2).

Linker
20. travanj 2024 03:50