Profimedia, Shutterstock Editorial
prije 40. rođendana

Sletjeli u provaliju: Kevin Hart teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Poznati glumac i komičar sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći u ranim jutarnjim satima. Vozač automobila u kojem se nalazio izgubio je kontrolu i sletio s ceste u provaliju.

Komičar Kevin Hart hospitaliziran je nakon prometne nesreće koju je doživio. Hart, vozač Jared Black i Rachel Broxterman vozili su se brzom cestom u Los Angelesu nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s ceste u jarak. Na sreću, težih ozljeda nema, no Hart i Black su hospitalizirani.

Komičar poznat po filmovima "Get hard" i "Ride along" nakon nesreće otišao je potražiti pomoć u susjedstvo, dok su njegovi suputnici ostali zarobljeni u autu. U bolnicu je zatim prevezen s težim ozljedama leđa i kralježnice, no kako pišu strani mediji, nisu opasne po život. Po posljednjim informacijama, može micati nogama, no možda će morati na operaciju. Suputnica Rachel Broxterman također je zadobila ozljede kralježnice. Zašto je došlo do nesreće još uvijek nije poznato - policija istražuje što se dogodilo, a za sada je samo poznato da nitko nije bio pod utjecajem alkohola niti droga. Fotografije s mjesta nesreće izgledaju strašno - automobil je potpuno smrskan pa je prava sreća što su svi prošli bez po život opasnih ozljeda.

Malibu, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - **USA AND CANADA CLIENTS MUST CALL FOR RIGHTS** One of Kevin Hart's classic cars ended up in a ditch in the Malibu Hills after veering off the road ... TMZ has learned, and looking at the damage ... it's a miracle he and 2 other people in the vehicle survived. **MANDATORY, Image: 468573021, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nesreća se dogodila mjesec dana nakon Kevinovog 40. rođendana. U srpnju kada je slavio si je kupio automobil, čime se pohvalio na Instagramu. "Dodao sam malo mišića u obitelji", napisao je u opis fotografije na kojoj pozira uz auto kojim se počastio. Upravo u tom vintage automobilu, marke Plymouth Barracude je i doživio nesreću.

Komičar je nedavno najavio i svoj novi film, komediju o superjunaku "Night Wolf" te je posudio glas u animiranom filmu "Tajni život kućnih ljubimaca 2".

/Kevin Hart at the studios of BBC Radio 1
Kevin Hart out and about, London, Britain - 03 Jun 2016, Image: 288727937, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Linker
15. travanj 2024 21:37