BOHO SVADBA

Slavonsko vjenčanje novinarke i urednice uvertira je u veliko slavlje: Na jesen stiže prinova

Nakon 20 godina ljubavi novinarka Mirela Bačić i povjesničar Ivan Jelić na imanju Višnjica zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav.

U romantičnom slavonskom polju suncokreta novinarka i urednica Vijesti N1 televizije Mirela Bačić udala se za srednjoškolsku ljubav, povjesničara i knjižničara Ivana Jelića. Nakon dvadeset godina ljubavi par je najsvečaniji dan ovjekovječio u svojoj rodnoj Slavoniji ceremonijom na otvorenom. Mirelu je na vjenčanje dopratio njezin otac, a dovezli su se u crvenom oldtimeru.

image

Mirela i Ivan

PRIVATNI ALBUM

Na cvjetnom imanju Višnjica, u blizini Orahovice i Slatine, stotinjak uzvanika provelo je cijeli vikend.

S Mirelom se veselio veliki broj njezinih kolege s N1 televizije kao i prijatelji iz cijelog svijeta.

image

Mirelini kolege novinari uživali su na fešti do ranih jutarnjih sati

PRIVATNI ALBUM

Potpuni mir, izoliranost i beskrajna polja suncokreta u kombinaciji sa slavonskim delicijama, vinima i kolačima punog okusa niti jednog gosta nisu ostavili ravnodušnima. Slastičarka Gorana Kočiš pomno je odabrala moderne i tradicionalne recepte, koristila domaće namirnice kako bi uzvanici u potpunosti okusili najbolje od Slavonije. A kako je sve autohtono i domaće bilo gotovo pa imperativ - najveći raskoš bio je u cvjetnim umjetničkim aranžmanima za koje je bila zadužena organizatorica vjenčanja Leonina Radulović.

Srpanjska bajka u povijesnoj i europskoj destinaciji izvrsnosti, okružena poljima suncokreta ukrala je srca svim uzvanicima.

image
PRIVATNI ALBUM

Vjenčanica je posebno dizajnirana za ljetnu slavonsku priču, a potpisuje je modni studio LiDa‘s i dizajnerice Lidije Dadić i Milene Soldo. Šivana je nakon mnogo proba s obzirom da je Mirela u petom mjesecu trudnoće, a kako je otkrila za Gloriju, na jesen im stiže sinčić.

image

Mirela i Ivan

PRIVATNI ALBUM

ČITAJTE I: Objavljene dosad neviđene fotografije svadbe Dominika Livakovića i Helene Matić

Linker
17. travanj 2024 23:37