Profimedia, Backgrid USA
nisu dugo čekali

Slavnom glumcu stiže šesto dijete! Nekoliko mjeseci od najveće tuge, saznali su sretnu vijest

Hilaria Baldwin pohvalila se kako ona i njezin suprug Alec čekaju peto dijete, a kažu da vijest nisu htjeli tajiti ni sekunde.

Glumcu Alecu Baldwinu uskoro stiže pojačanje u obitelj. Njemu i njegovoj supruzi Hilariji uslišila se velika želja nakon velike tuge. Prije pet mjeseci objavili su vijest kako su prilikom pregleda doznali da bebino srce ne kuca. Ovoga puta je u trudnoći je sve u redu, a ta ih vijest neizmjerno je obradovala.

Flushing Meadows, NY  - Hilaria Baldwin and Alec Baldwin watch Serena Williams vs. Maria Sharapova at the Arthur Ashe Stadium at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in Flushing Queens.

BACKGRID USA 26 AUGUST 2035, Image: 467393120, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Instruktorica joge je od sreće podijelila video na Instagramu na kojem se jasno čuju otkucaji srca.

'Još uvijek je rano, ali snažno srce me čini sretnom. Pogotovo zbog našeg gubitka koje smo imali u proljeće. Želimo objaviti ovu vijest, jer mi je teško u prvim mjesecima trudnoće, a ne želim se pretvarati da sam u redu', rekla je 35-godišnja instruktorica joge koja je pozirala s trudničkim trbuhom, a u proljeće je podijelila kako se osjeća nakon teškog životnog udarca.

'Nije bilo otkucaja srca na mom današnjem pregledu pa je gotovo... No imam neke prilično snažne i prekrasne otkucaje srca svuda oko sebe. Okružena sam ljubavlju i zbog toga se osjećam vrlo sretnom. Hvala svima koji su me slušali, pružili mi podršku i sa mnom podijelili svoje osobne priče. Zajedno smo jači', napisala je tada Hilaria Baldwin uz fotografiju na Instagramu na kojoj je u zagrljaju djece i supruga Aleca Baldwina.

Unatoč razlici u godinama od 26 godina, španjolska trenerica i glumac se jako dobro slažu. Ona je američkom glumcu Alecu Baldwinu donijela mir. Zajedno imaju četvero djece; najmlađeg Romea, imaju šestogodišnju Carmen Gabrielu, četverogodišnjeg Rafaela Thomasa te trogodišnjeg Angela Charlesa, a Alec ima kćer Ireland iz braka s Kim Basinger.

Hilaria Baldwin (hilariabaldwin / 14.09.2019): Saturday treats! @thedonutpub, Image: 470896891, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face to Face
Profimedia, Face to Face

Linker
19. travanj 2024 20:43