VINNIE LEVINE/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Stiže prinova

Slavni velški glumac Michael Sheen s 26 godina mlađom partnericom čeka treće dijete

Vijest o prinovi u javnost je plasirao putem društvenih mreža objavivši fotografiju trudničkog trbuščića svoje životne partnerice, švedske glumice Anne Lindberg.

Vijest o prinovi u javnost je plasirao putem društvenih mreža objavivši fotografiju trudničkog trbuščića svoje životne partnerice, švedske glumice Anne Lindberg.

I slavni britanski glumac Michael Sheen, poput mnogih zvijezda poslužio se društvenim mrežama kako bi objavio sretnu vijest u svojoj obitelji. Sa životnom partnericom, švedskom glumicom Annom Lundberg očekuje drugo dijete - stiže im sin, a par ima i dvogodišnju kćerkicu Lyru. Iako ovoj ljubavnoj priči zbog velike razlike u godinama javnost nije davala previše šanse, pogotovo što je Anna bliže godinama njegovoj kćeri Lily Mo koju ima iz braka s kolegicom Kate Beckinsale, nego njemu. No, očito su se prevarili.

image

Michael Sheen i Anna Lundberg s tek rođenom kćerkicom U new Yorku gdje su živjeli do pandemije

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Par koji je u vezi od početka 2019., a prošle godine usred pandemije osmislili su i zajednički projekt zajedno sa glumačkim parom Davidom Tennantom i Georgijom Moffet. Za BBC su snimili humorističnu seriju Staged koja se realizirala preko platforme za video konferencije. Svaki od parova bio je u svom domu za vrijeme karantene, snimali su se uglavnom noću kada su njihove bebe spavale, a glumili su izmišljene verzije sebe dok pokušavaju uvježbati predstavu Šest likova traži autora Luigija Pirandella. Ova duhovita serija prvi put je emitirana usred lockdowna 10. lipnja 2020. a druga sezona počela je 4. siječnja 2021. A tu se vidjelo koliko se Michael Sheen i njegova mlađahna životna partnerica odlično slažu i prije svega zabavljaju.

image

U braku s Kate Beckinsale dobio je danas 23- godišnji kćer Lily Mo Sheen

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Omiljenom glumcu Andriji Miloševiću i njegovoj partnerici stigla prinova: Sinčić dobio posebno ime

''Zapravo nam je lockdown došao kao neka vrsta blagoslova. Do tada smo zbog posla stalno putovali, pogotovo Michael koji je stalno odlazio i na kratko dolazio, tako da nam je period koji smo proveli kod kuće donio veliku sreći. Imamo kuću s velikim vrtom u Južnom Walesu, pa nam karantena s našom Lyrom koja je bila presretna što joj je tata stalno doma, stvarno nije teško pao. Povezali smo se kao obitelj, a uspijeli smo biti i kreativni', kazala je Anna Lundberg koja je zajedno sa suprugom lockdown iskoristila da porade i na proširenju obitelji.

A slavni kazališni i filmski glumac s diplomom Kraljevske akademije, s popuštanjem mjera polako se vraća poslu, a publiku je oduševio svojim posljednjim glumačkim poslom, ulogom u humorističnoj seriji Good Omens u kojoj glumi anđela Aziraphalea, a njegov prijetelj David Tennant - demona Crowleya.

Linker
30. travanj 2024 22:56