Profimedia, Mega Agency
tko se krije iza brade?

Slavni holivudski ljepotan šokira potpuno neprepoznatljivim izgledom

Glumac koji se proslavio svojim muževnim izgledom, ovih je dana prava suprotnost muškarcu kojeg smo navikli gledati na velikom platnu.

Novozelandski glumac Russell Crowe, zvijezda filmova 'Gladijator', 'Robin Hood' i 'Genijalni um' desetljećima se smatra jednim od najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu.

182 centimetara visok Russell osvojio je žene plavo-zelenim očima i muževnim izgledom pa je mnoge šokrao iznenadio njegov novi imidž, s kojim je potpuno neprepoznatljiv.

Russell Crowe



The gladiator in concert Presentation. Film with a live Orchestra
Roma_Italy
05-06-2018, Image: 373885813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Poznati glumac u Rimu je pojavio s čupavom, sijedom bradom, koja mu je prekrila velik dio lica te s nemarno počešljanom duljom kosom, a mnogi su primijetili da je nabacio pokoji kilogram.

Russel Crowe, main actor of
Profimedia, Mega Agency

54-godišnji Russell u Rim je stigao kako bi prisustvovao jednom eventu u Koloseju, a zahvaljujući bradi i tamnim naočalama, tim je gradom mogao prošetati bez straha od navale fanova jer ga je bilo zaista teško prepoznati.

Russell se malo 'zapustio' nakon snimanja svog posljednjeg filma 'Boy Erased' koji bi na jesen trebao stići u kina.

Russell Crowe is seen in Rome for the premiere of the event in Colosseum of the film The Gladiator.
05 Jun 2018, Image: 373896973, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Film donosi priču o sinu pastora koji je prisiljen sudjelovati crkvenom programu preobraćivanja mladih homoseksualaca.

Russell glumi pastora Marshalla Conleyja, oca mladića koji je prisiljen na program, a njegovu suprugu glumi Nicole Kidman.

Pretpostavlja se da je 'novi izgled' dio njegove pripreme za snimanje filma 'The True History of the Kelly Gang' u kojem glumi Edwarda "Neda" Kellyja, australskog odmetnika i vođu bande s kraja 19. stoljeća, koji je u finalnoj pucnjavi s policijom nosio limeno 'neprobojno' odijelo koje je su izradili članovi njegove bande, uz pomoć lokalnih bravara.

Profimedia, Film Stills
Prikaz iz filma "The real Kelly Gang", snimljenog 1906. godine

Linker
19. travanj 2024 06:44