Stigla je prinova

Slavni glumac ponovno je postao otac: Fanovi pokušavaju riješiti zagonetku radi li se o djevojčici ili dječaku

Velški glumac i njegova partnerica Anna Lundberg, nakon dvogodišnje kćeri Lyre dobili su još jedno dijete čije će ime objaviti naknadno.

Obitelj velškog glumca Michaela Sheena povećala se za još jednog člana. Njegova 26 godina mlađa partnerica Anna Lundberg rodila je u Londonu djevojčicu. Zapravo, pretpostavlja se da su dobili kćer jer se na fotografiji podijeljenoj u petak na Twitteru osim majušne ruke koju prstima dodiruju njeni presretni roditelji, vidi i body prinove na ružičaste pruge, prenosi Daily Mail.

Par nije otkrio detalje o bebi osim da je porod prošao bez komplikacija i da su mama i beba dobro. Već imaju dvogodišnju djevojčicu Lyru, dok Michael s bivšom partnericom, holivudskom zvijezdom Kate Beckinsale ima odraslu kćer Lily Mo.

Čitajte i: Britanski glumac Michael Sheen odlučio je zaradu od svojih filmova podijeliti u dobrotvorne svrhe

Mnoge su iznenadili kad su u ožujku objavili da očekuju prinovu: na podijeljenoj fotografiji vidi se poveći trudnički trbuh švedske glumice u usponu na koju su nježno položili ruke njezin partner i njihova kćer.

Zbog bebe morat će uzeti pauzu sa snimanja BBC-jeve humoristične serije "Staged" u kojem glume sami sebe i otkrivaju kako je im izgledao život tijekom strogog zatvaranja zbog Covida-19 u Velikoj Britaniji.

Linker
20. travanj 2024 17:44