Profimedia, Press Association
NIkad mu nije bilo teže

Slavni chef je na mukama: Mlada izabranica ga je nogirala i prijeti mu tužbom, a sin ga ne želi ni vidjeti

Slavni TV chef puni tabloide zbog razlaza s mlađahnom djevojkom, a on poklonima i pažnjom pokušava popeglati stvari iz obiteljskog života, no ovoga put mu to ne ide od ruke.

Idila zvijezde "The Great British Bake" Paula Hollywooda (53) s 24-godišnjom Summer Monteys-Fullam srušila se kao kula od karata. Nakon što se rastao od supruge i sa svojom mladom izabranicom otišao živjeti u luksuznu kuću od 1,2 milijuna funti par je, čini se, dobio udarac realnosti po glavi, jer ona se naglo iselila iz njihovog ljubavnog gnijezda.

O njihovom prekidu gorkog okusa ne prestaje se pričati, a navodno će ga mlađahna djevojka i tužiti. Hollywood tvrdi da je njegova djevojka surađivala s paparazzijima i da je neke privatne informacije prodavala medijima, zbog čega je ona uzela odvjetnika i rekla da nema razloga više razgovarati ni s njim, a ni s medijima. Osim toga, TV voditelj muku muči i sa sinom tinejdžerom jer on ne želi čuti za njega nakon što je okončao brak s njegovom majkom Alexandrom i otišao iz njihovog života. Ignoriranje traje dvije godine.

"Josh se časno nosio sa svim što je vidio u tabloidima o svom ocu i ne ulazim u njegove razloge zašto ga ne želi vidjeti", rekla je njegova mama.

Alex se slavni chef upoznao 1996. godine na Cipru i bila je to ljubav na "prvi dah". Ona je radila kao instruktorica ronjenja, a on se odmarao u hotelu s pet zvjezdica. Samo dvije godine poslije par se vjenčao i 2001. su dobili sina Josha.

File photo dated 21/01/15 Paul Hollywood and then wife Alexandra, who are set to be divorced at the Central Family Court in London, after the celebrity baker split from Alexandra in 2017 after 19 years of marriage., Image: 459614090, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Razdvojili su se kratko 2013. godine zbog Paulove ljubavne afere s Marcelom Valladolid, zvijezdom američke verzije slastičarskog showa. Tad je njihov brak izdržao tu kušnju, a Paul je bio nemilosrdan. Aferu s Marcelom nazvao je najvećom pogreškom u životu.

Linker
25. travanj 2024 07:22