Profimedia, Mega Agency
noćna mora

Slavne sestre traumatizirane nakon ljetovanja u Grčkoj: 'Više se tamo ne vraćamo'

Jedne od najtraženijih manekenki u modnoj industriji hvalile su se luksuznim ljetovanjem u Grčkoj, no nakon incidenta u hotelu spakirale su stvari i vratile se u SAD.

Manekenkama Gigi i Bella Hadid idilični ljetni odmor na grčkom Mykonosu se pretvorio u noćnu moru. Naime, sestre su se nakon izlaska vratile u hotel i shvatile da su opljačkane.

Anđelice Victoria's Secreta su slavile 34. rođendan sestre Alane, a kada su se vratile, stvari su im bile pobacane po podu. Pljačkaši su im upali u vilu i ukrali nakit, skupocjenu odjeću, torbice i naočale. Pljačku su odmah prijavile policiji nakon čega su privatnim avionom napustile Grčku. Za američke medije njihov otac Mohamed Hadid kazao je da su mu kćeri traumatizirane nakon pljačke.

Gigi Hadid seens with her sisters Bella Hadid and Alana Hadid to have fun at vacation on Mykonos Island. They drive by speedboat to Nammos Beach where they drives jet ski and have fun in the sea.
30 Jul 2019, Image: 461525106, License: Rights-managed, Restrictions: NO Greece, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

"Ne dopustite da vas Instagram zavara, opljačkali su nas. Više se nikad neću vratiti. Ne bih vam preporučila odlazak tamo, trošite novac drugdje", nakon incidenta je napisala Gigi na Instagramu gdje je s ljetovanja objavljivala izazovne fotografije u bikiniju.

Sestre su posumnjale na djelatnike kompanije koja iznajmljuje vile jer su oni jedini koji su imali pristup hotelu, no pravi počinitelji još nisu otkriveni.

Inače, 23-godišnja Bella nedavno je ponovno prekinula vezu s glazbenikom The Weekndom, dok 22-godišnja Gigi iza sebe ima vezu s pjevačem Zaynom Malikom. Nakon prekida, pišu strani mediji, Gigi je pronašla novu ljubav u zvijezdi američke inačice showa "Gospodin Savršeni", Tyleru Cameronu.

Linker
24. travanj 2024 04:37