Kim Kardashian West i Kendell Jenner posvađala gaža
 Be Like Water Production
OGLEDALCE, OGLEDALCE!

Slavne sestre Kim i Kendall posvađao još popularniji magazin

Debelo su pale temperature diljem Europe, ali val hladnoće osjeća se i u dalekoj Americi gdje su pak opako zahladili odnosi poznatih sestara West-Jenner

Nije lako biti ni dijelom najslavnije obitelji svijeta, pogotovo kada pet slavnih sestra vodi 'mrtvu trku' za svoje mjesto ispred objektiva.

Slavne Kim Kardashian West i Kendall Jenner uspio je posvađati mega popularni magazin Vogue i to zbog toga što je naslovnicu za tržište u Indiji dobila Kim, a ne njena mlađa sestra koja je inspiracija mnogim dizajnerima.

Prema RadarOnlineu 22-godišnja Kendall Jenner je digla svoj pravilni nos jer kao uspješni model obitelji smatra da su naslovnice Voguea njena specijalnost. Smatra da je Kim ipak majka troje djece i da bi trebala prerasti potrebu za takvim eksponiranjem te ne razumije zašto je svijet toliko fasciniran njenom sestrom, pogotovo jer modna industrija jednoglasno govori kako je ona daleko ljepša.

S naslovnice Vogue India za aktualni mjesec ipak se zadovoljno smije Kim koja smatra da je za tu pažnju vrijedno i sustavno radila.


Michael Heller koja je zadužen za poslove sestara Kardashian na društvenim mrežama nedavno je za US Weekly otkrio je koliko zvijezde reality showa "The Kardashians" zarađuju po objavi na društvenim mrežama. Heller kaže kako pojedini brend mora platiti pola milijuna dolara ako želi da ih Kim Kardashian predstavi na svom Instagramu, a ta cijena je tako visoka jer Kim ima najviše pratitelja na Instagramu, čak 108.5 milijuna, dok mlađu sestru prati 'tek' 87.9 milijuna.

Linker
25. travanj 2024 20:12