GC Images
trudnoća je već poodmakla

Slavna pjevačica sa svijetom podijelila sretne vijesti: 'Stiže beba broj tri'

Slavna američka pjevačica Ciara trenutačno s obitelji odmara na otočju Turks i Caicos, a upravo je tamo snimljena predivna fotografija kojom je svijetu potvrdila da je u treći put trudna.

Uspješna 34-godišnja pjevačica Ciara na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i na kojoj se jasno vidi da je već u poodmakloj trudnoći. Treće dijete čeka sa suprugom Russelom Wilsonom, s kojim već ima dvogodišnju djevojčicu Siennu. Ciara je majka i petogodišnjeg sina po imenu Future Zahir, kojeg je dobila u vezi s reperom Futureom.

"Broj tri", napisala je glazbenica na svom Instagram profilu pokraj fotografije, a njezin je suprug objavio sličnu fotku s istim riječima.

Sretne su vijesti stigle nakon što je pjevačica ljetos izjavila da želi imati još djece odnosno donijeti još kojeg "slatkog malog anđela" na svijet. "Volim biti majka. To je najkul posao na svijetu i radim na tome da svijetu podarim još kojeg slatkog malog anđela. Uvjerena sam da će se to dogoditi u pravi trenutak. Do tada, uživam u plesu s ravnim trbuhom", rekla je lani u srpnju. Bilo je to u vrijeme kad su supružnici slavili godišnjicu braka. Vjenčali su se u Engleskoj 2016. godine.

U braku uvijek ima uspona i padova, i koječega, ali važno je o svemu razgovarati.

Wilson, inače zvijezda američkog nogometa, rekao je da je presretan u braku. "Smatram da je najvažnije, prije svega, voljeti jedno drugoga, a za ljubav je čovjek spreman učiniti sve. Naravno, važna je i zdrava komunikacija. U braku uvijek ima uspona i padova, i koječega, ali važno je o svemu razgovarati. A ako ste sposobni za to, kao i brinuti o djeci, obiteljski je život prepun radosti", rekao je Wilson.

, Santa Monica, CA -20190711- 2019 Nickelodeon Kids` Choice Sports Awards

-PICTURED: Russell Wilson and Ciara With Children (Future and Sienna)
-, Image: 457494354, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia
Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Linker
25. travanj 2024 16:00