Jaxson / Splash News
SVAKE NEDJELJE NA MISI

Slavna pjevačica pronašla spas u vjeri: Neki meditiraju ili vježbaju jogu, ja molim!

20 godina veze i 14 godina braka nije lako preboljeti, ali ona je spas pronašla u vjeri pa svake nedjelje sa svojim sinovima odlazi na misu.

- Neki ljudi meditiraju, vježbaju yogu ili samo uživaju u tišini, ali za mene je tu molitva – objasnila je Gwen Stefani (48) u nedavnom intervjuu za Marie Claire. I stvarno se drži toga jer je ona jedna od zvijezda koje svake nedjelje možete vidjeti na misi, a s njom redovito odlaze i njezini sinovi: 11-godišnji Kingston, 9-godišnji Zuma i 3-godišnji Apollo.

Jaxson / Splash News

Iako je i prije razvoda od bivšeg supruga Gavina Rossdalea bila često viđena u crkvi, njezini odlasci na misu sve su češći nakon bračnog kraha. 20 godina veze i 14 godina braka nije lako preboljeti, ali osim što joj je u tome pomogla vjera, pomogao joj je i novi dečko – najseksepilniji muškarac prema izboru Peoplea – Blake Shelton. Par je u vezi već dvije godine, a posljednjih mjeseci šuška se kako očekuju prinovu. Iako Gwen nagađanja nije potvrdila niti demantirala, nikada nisu skrivali kako bi voljeli imati zajedničko dijete.

Splash News

Linker
20. travanj 2024 14:19