Natalia Vodianova / East2West News / Profimedia
Čestitke!

Slavna manekenka konačno rekla 'da': Izvukla se iz siromaštva i lošeg braka te našla ljubav života

Nakon propalog desetogodišnjeg braka s biznismenom Justinom Portmanom, ruska manekenka Natalia Vodianova zaljubila se u francuskog filantropa s kojim već ima dvoje djece.

Bivša ruska manekenka i aktivistica Natalia Vodianova, udala se u Parizu za filantropa Antoinea Arnaulta, čija obitelj posjeduje LVMH grupaciju. Iako se vjenčanje trebalo održati u lipnju ove godine, odgođeno je za rujan zbog pandemije koronavirusa, no zbog toga nije bilo ništa manje uzbudljivo.

Natalia je za ovaj poseban dan zablistala u zaista posebnoj haljini s potpisom dizajnerice Ulyane Sergeenko - kreacija od laganog materijala s naglašenim ramenima i remenom u struku stajala joj je kao salivena, a poseban etno detalj ispod kragne dao joj je zanimljiv štih. Cijeli look zaokružila je salonkama u špic u boji slonovače, a njezin je suprug nosio tamnoplavo odijelo brenda Berluti, čiji je izvršni direktor.

Natalia je uz kratko "oui (da)" objavila fotografiju i video s vjenčanja na kojem izlaze iz gradske vijećnice, a obitelj i prijatelji ih zasipaju laticama bijelih ruža. Natalia i Antoine u vezi još od 2011. godine te imaju dva sina - šestogodišnjeg Maxima i četverogodišnjeg Romana.

Slavna manekenka je prije njega deset godina bila u braku s biznismenom Justinom Portmanom, s kojim ima troje djece - sina Lucasa (18) i Viktora (13) i kćer Nevu (14).

Odrasla u siromaštvu

Inače, Natalia je odrasla u teškom siromaštvu u Nižnjem Novgorodu sa samohranom majkom i autističnom sestrom. Djetinjstvo je provela radeći na tržnici, a tamo ju je zamijetio modni agent i uveo je u svijet modelinga. Velikim trudom i zalaganjem njezin se život promijenio iz temelja te je već sa 17 godina živjela u Parizu, a do 20. godine zaradila je 20 milijuna dolara.

the VALENTINO fashion show spring summer 2010 at Halle Freyssinet in Paris Justin Portman and Natalia Vodianova Paris, France, october 6th, 2009.,Image: 39115810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SWAN / KCS Presse / Profimedia
SWAN / KCS Presse / Profimedia
Natalia je sa Justinom Portmanom bila u braku deset godina.

Svojoj majci i sestri priuštila je sve ono što nisu imale, a zbog titule najplaćenijeg modela svijeta, koju je držala neko vrijeme, počela se družiti s bogatunima. Tako je 2001. upoznala Portmana te iste godine i zatrudnjela sa sinom Lucasom. Ipak, njihov brak je propao nakon deset godina i to zbog njegove ovisnosti o alkoholu, ali i posesivnosti i ljubomore.

Portman je u jednom intervjuu rekao kako je nakon prekida morao potražiti stručnu pomoć.

"Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj. Za nju sam postao kao stari model torbice Louis Vuitton", izjavio je manekenkin povrijeđeni bivši suprug.

Čitajte i:

Zaručio se slavni par koji je zajedno već osam godina i odgaja petero djece

Vjenčali se nakon odmora u Hrvatskoj: Pjevačica i zvijezda Stranger Thingsa rekli 'da' pred Elvisom

Oženio se Zuhrin 'sin': Fešta je trajala do pet ujutro, a glumac ima još jedan razlog za sreću

Linker
19. travanj 2024 16:58