BG004/Bauergriffin.com
Muke po roditeljstvu

Slavna mama ne zna riješiti zadaću za 2. razred: 'U redovnu školu sam išla samo tri godine'

Odgoj djeteta najteža je stvar na svijetu, a to zna i pjevačica i glumica Hilary Duff koja je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj 'razbija glavu' nad domaćom zadaćom svoga sina koji pohađa drugi razred. Iako bi se svaki drugi roditelj vjerojatno snašao s tim zadacima, Hilary je priznala da 'nema pojma' jer je školu u najranijoj dobi zamijenila glumačkom karijerom.

Pjevačica i glumica Hilary Duff, koja je u listopadu prošle godine na svijet donijela drugo dijete, nekada muku muči pomažući svom starijem sinu u pisanju domaće zadaće. Sedmogodišnji Luca trenutno pohađa drugi razred i uskoro kreće u treći, što pjevačicu prilično brine. Naime, na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj oboje razbijaju glavu matematičkim zadacima koji su i za njega i za njegovu majku prilično teški. Razlog tome, navodi Hilary, je taj što je prestala ići u redovnu školu prilično rano kako bi se posvetila glumačkoj karijeri.

"Ovaj dečko i njegov duh i dobrota. Domaća zadaća u drugom razredu nije mačji kašalj. Prestala sam ići u "pravu" školu nakon trećeg razreda, tako da sam nagrabusila. Svaki put kada bacim oko na njegovu zadaću, počnem se češati po glavi. Uskoro kreće u treći razred i prestravljena sam! Iako je singapurska matematika nešto posve drugo... puno sam naučila i o pticama govedarima", napisala je pjevačica ispod fotografije.

Njezina djevojčica Banks Violet Bair već ima 11 mjeseci, a rodila ju je u bazenu s toplom vodom u privatnosti svog doma. Video s poroda objavila je na Instagramu.

"Dugo sam razmišljala o tome hoću li objaviti ovaj video jer je jako osoban. Bilo je apsolutno divno i nagrađujuće (i šokantno) da nakon što sam rodila svoju djevojčicu smo se zagrlile, po prvi puta ikada. U svojoj glavi sam mislila da mi želi reći da sam odradila dobar posao, 'hajmo ekipa, napravile smo to. Zajedno. Matt je bio tako miran i snažna podrška, a mama i sestra su navijale za mene i pružale mi podršku", napisala je ispod videa. Inače, sina Lucu, kojeg je rodila 2012., ima iz propalog braka s Mikeom Comriejem, dok je kćerkicu Banks dobila s partnerom Matthewom Komom.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Hilary Duff takes her kids Luca and Banks Violet shopping in Studio City. The family first stopped for Halloween costumes, and then picked up some household items at Bed, Bath and Beyond.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 476441591, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hilary ćemo moći ponovo gledati u ulozi Lizzie McGuire u istoimenom Disneyjevom tv-showu na kanalu Disney+, u kojem će njezin lik imati potpuno drukčiji život. "Uzbuđena sam zbog ove uloge jer Lizzie ima 30 godina, ali nije u braku, nema djecu i nije napravila puno stvari koje sam ja već odradila u životu", poručila je Hilary.

Linker
19. travanj 2024 09:55