Modno nadahnuće

Slavna ljepotica i supruga španjolskog nogometnog asa oduševljena našom zvijezdom!

Atraktivna Pilar Rubio jedna od najpoznatijih Španjolki. Uz to što je od 2019. u braku s nogometašem Sergiom Ramosa s kojim ima četvero djece, radi kao novinarka i televizijska voditeljica, a mnogi je sunarodnjaci smatraju najbolje odjevenom ženom među njihovim sportskim zvijezdama. Upravo zahvaljujući modi Pilar je i otkrila našeg proslavljenog fotografa Jadrana Lazića.

U potrazi za modnim nadahnućima mnoge fashionistice nerijetko prelistavaju stare magazine, a među ljubiteljima mode posebice su popularne crno-bijele street style fotografije s poznatim osobama. Tako je i slavna Španjolka Pilar Rubio na svom Instragramu objavila fotografiju na kojoj je odjevena poput legendarnog glazbenika Davida Bowiea tijekom njegovog posjeta Parizu polovinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Lijepa 43-godišnjakinja do detalja je iskopirala outfit Bowiea koji je u zrelim godinama slovio za glazbenika s posebno istančanim smislom za modu. Na fotografiji snimljenoj u Parizu David nosi crne hlače na crtu, kožnu jaknu i mokasine, a sve je zaokružio ležerno prebačenim svilenim šalom.

image

Sergio Ramos i Pilar Rubio

PANORAMIC/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Svi su plakali! Legenda jedva može pred publiku, ali na pozornici mu je još uvijek najbolje!

Modna igra Ramosove supruge zapalila je Instagram na kojem je prati preko 7 milijuna ljudi, i što je posebno zanimljivo, mnogi od njih sada znaju i za hrvatskog fotografa Jadrana Lazića. Naime, Pilar je uz objavu naglasila da je fotografiju napravio naš Lazić, kojega je potez plavooke Španjolke ugodno iznenadio.

"Za objavu mi je javila jedna prijateljica. Pilar osobno ne poznajem, a nije me ni kontaktirala oko korištenja fotke. No, nije bilo potrebe jer je ispoštovala moja autorska prava", ispričao nam je Jadran, koji je ovaj Davidov modni portret napravio 1978.

Čitajte i: Ljepotica o teškim zdravstvenim problemima: ‘Za sve je kriva šalica kave natašte‘

Uz Lazića, za nastajanje čuvene fotografije zaslužan je i američki fotograf Andrew Kent koji je godinama pratio Bowiea.

"Čekali smo ga ispred hotela u kojem je odsjeo. Kad je izišao, ja sam ga zamolio da mi pozira što je on najnormalnije prihvatio. Ta je fotka vrijedna baš zbog Davidova stylinga na njoj", istaknuo nam je Lazić, kojega smo uhvatili na pola puta između njegovog američkog doma i Hrvatske. Naš najpoznatiji fotograf, pred čijim su objektivom pozirale Jodie Foster, Faye Dunaway, Grace Jones i mnogi drugi svjetski glumci i pjevači, u rodni Split dolazi zbog novih projekata, a jedan od njih je vezan uz modu. Neke od njegovih slavnih fotografija ustupio je splitskoj kreatorici Moniki Sablić za njezinu ljetnu kolekciju T-shirta. Tko zna, možda koju naruči i Pilar Rubio.

Linker
20. travanj 2024 08:38