NOVA LJUBAV

Slavna glumica zavela jednog od najpoznatijih američkih sportaša: Uz nju ponovo istinski uživa u životu

Izgleda da je holivudska glumica Shailene Woodley (29) postigla ljubavni touchdown – američki mediji pišu da je u sretnoj vezi sa zvijezdom američkog nogometa Aaronom Rodgersom (37).

Iako se već dulje vrijeme pisalo da su glumica i quarterback momčadi Green Bay Packers zaljubljeni, neki sportski portali još su u listopadu pisali da Shailene Woodley često dolazi u Green Bay, tek je američki portal E! News potvrdio da su doista ljubavni par.

image
Shailene Woodley u seriji 'Male laži' glumi uz Nicole Kidman i Reese Witherspoon.
FOTOGRAFIJE: HBO/PLANET/PROFIMEDIA HBO/PLANET/PROFIMEDIA

"Ne žive zajedno, ali se često čuju i viđaju. Svaki trenutak koji imaju slobodni iskoriste kako bi razgovarali. Oboje su jako fokusirani na svoje karijere, ali uspijevaju naći vrijeme jedno za drugo", kazala je osoba bliska ljubavnicima, naglasivši da oboje preferiraju ne pričati u javnosti o svojem privatnom životu.

Shailene Woodley najpoznatija je po ulogama u filmskom serijalu "Različita" te TV serijalu "Male laži", a prije Rodgersa bila je u vezi s fiđijskim ragbijašem Benom Volavolom, s kojim je prekinula početkom prošle godine.

Rodgers je, pak, jedan od najpopularnijih igrača američkog nogometa s dugačkom listom bivših djevojaka, među kojima su glumica Olivia Munn i vozačica Danica Patrick.

image
Aaron Rodgers.
TAMMIE ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Napravio sam neke promjene koje su me odvele u puno bolju životnu situaciju. Posljednjih mjeseci niz stvari došao je na svoje mjesto, zbog čega sve više uživam u životu. Doista se dobro zabavljam, a sve je počelo s ljubavlju. I time što sam se okružio ljudima u čijem društvu doista guštam", kazao je Rodgers prije nekoliko mjeseci, ne spominjući direktno glumicu kao izvor svojega novopronađenog uživanja. Međutim, njihovi poznanici govore da je upravo ona donijela taj novi "joie de vivre" o kojem je govorio.

Njihovoj vezi nije naškodila i fizička udaljenost. On je imao uspješnu sezonu, završenu pretprošli vikend kada su Packersi izgubili u play offu od Tampa Bay Buccaneersa, i kada nije bio na putovanjima, vrijeme je provodio u Green Bayu u Wisconsinu.

Za to je vrijeme ona snimala film "Misanthrope" u Montrealu. Odvojenosti je pogodovala i pandemija, koja je otežala putovanja pogotovo između država, no u "zoom eri" kilometri očito nisu tolika prepreka ljubavi.

Linker
24. travanj 2024 06:07