Profimedia, Backgrid USA
jela je - ništa

Slavna glumica sve je šokirala: 'Ja sam kriva što mi je kći dobila anoreksiju'

Glumica Lisa Rinna, 55-godišnjakinja koja se proslavila devedesetih ulogom u seriji 'Melrose Place', progovorila je iskreno o svojoj mlađoj kćeri koja se borila s krajnje teškim poremećajem u prehrani.

Glumica Lisa Rinna, 55-godišnjakinja koja se proslavila devedesetih ulogom u seriji 'Melrose Place', progovorila je iskreno o svojoj mlađoj kćeri koja se borila s krajnje teškim poremećajem u prehrani.

Nova epizoda realityja 'Real House of Beverly Hills' čiji su protagonisti glumica Lisa Rinna i članovi njezine obitelji, mnoge je ostavila zapanjene. Naime, Lisa i njezin suprug Harry Hamlin imali su obiteljsku večeru u vrtu ispred kuće, a s njima su bile i njihove kćeri, Delilah Belle (20) i Amelia Gray (17).

Dok je Harry pripremao hamburgere, hot-dogove i pitu, Lisa je u kameru govorila: 'Harry se trudi da sve bude lijepo, ugodno'. No, kad je Harry hranu donio na stol, krenulo je: 'Nisam gladna', rekla je mlađa kći Amelia, koja se bavi modelingom. Lisa je kćeri htjela potaknuti da barem malo jedu, zbog tate koji se trudio, te im je to rekla. 'Samo nisam gladna. I na sve sam alergična', opet je rekla Amelia. Potom ju je sestra pitala da li je alergična i na salatu, a ona je odgovorila da salatu ne voli.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Amelia Gray Hamlin runs errands in Beverly Hills. The aspiring young model made a stop at Rite Aid after hitting up Kreation Juicery for a green juice. Hamlin showed off her model's figure in a white tee knotted to show off her flat abs, and a pair of black leggings.

Pictured: Amelia Gray Hamlin

BACKGRID USA 8 AUGUST 2018, Image: 381702137, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Tada je Lisa Rinna je javnost podsjetila da je Amelia imala težak poremećaj u prehrani te da ju je anoreksija gotovo koštala života. "Gledam Ameliju kako ide dva koraka naprijed, jedan natrag. Nije nam lako. Ne može se tu reći 'sada je sve u redu, omogućili smo joj pomoć, prihvatila je bolest i liječila se, sve je to u redu'. To ne ide tako, reći 'sad je gotovo'. Ne, svaki dan je izazov, idemo dan po dan'", rekla je.

Nije tajna da je Amelia bolovala od anoreksije, jer je i sama o tome prošle godine progovorila na društvenim mrežama zbog, kako je isticala, svih onih mladih djevojaka koje se nalaze u istoj situaciji ili bi se mogle naći krenu li krivim putem, da ih ohrabri na putu do izlječenja. Sada je pak o tom problemu javno razgovarala s majkom: 'Mama, bez obzira na to koliko je života anoreksija odnijela, ja sam samo htjela biti mršava', rekla je i potom majci dirljivo napomenula da se u jednom razdoblju osjećala tako loše da je mogla umrijeti.

, Beverly Hills, CA - 05/05/17 - 2017 Race to Erase MS Gala
-PICTURED: Amelia Gray Hamlin, Lisa Rinna and Delilah Belle Hamlin
-, Image: 331421291, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

'Ne možete si pomoći kao majka, uvijek krivite sebe. Stalno se pitam gdje smo to zabrljali, što smo krivo radili, što smo mogli drugačije da to spriječimo. Možda jesmo. Možda nismo. Samo znam da je bilo doista, doista teško gledati Ameliju u tolikoj boli', govorila je majka.

Delilah Belle Hamlin, Lisa Rinna, Amelia Gray Hamlin
Art and Commerce: The Exhibition, Spring Summer 2018, New York Fashion Week, USA - 08 Sep 2017, Image: 348762337, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Amelia je počela uviđati i koliko njezine objave na društvenim mrežama, u kojima progovara o bolesti, pomažu drugima: 'Kad se ujutro probudim i u komentarima na društvenim mrežama pročitam da sam inspiracija jednoj mladoj djevojci koja želi izaći iz začaranog kruga poremećaja prehrane, vidim svoju svrhu i to me navodi da ustrajem pomoći ljudima', rekla je Amelie za kraj.

Linker
29. svibanj 2024 07:54